Αχιλλέας Βασιλειάδης: Persona non grata στην Τουρκία ο γνωστός τραγουδιστής

13.10.2021 / 23:53
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
gka 3

Aνεπιθύμητος στην Τουρκία είναι ο γνωστός τραγουδιστής, Αχιλλέας Βασιλειάδης.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα e-Pontos.gr, την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021, οι τουρκικές αρχές εμπόδισαν την είσοδο στη χώρα, στον Αχιλλέα Βασιλειάδη.

Ο γνωστός Πόντιος τραγουδιστής ταξίδεψε αεροπορικώς με τον φίλο του, συνεργάτη και μεγάλο λυράρη, Κώστα Σιαμίδη, καθώς και άλλα φιλικά άτομα, στην Τουρκία με προορισμό την Τραπεζούντα.

Στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης, κατά τον έλεγχο διαβατηρίων, οι τουρκικές αρχές ειδοποίησαν τον Αχιλλέα Βασιλειάδη, ότι δεν μπορεί να συνεχίσει το ταξίδι του προς τον Ανατολικό Πόντο, καθώς υπάρχει στο όνομά του απόφαση απαγόρευση εισόδου στην Τουρκία.

Έτσι ο Αχιλλέας Βασιλειάδης παρέμεινε στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης και κινήθηκαν όλες οι διαδικασίες από πλευράς ελληνικού προξενείου για την απέλασή του από τη χώρα και την επιστροφή του στην Ελλάδα.

«Πέταξε το πρωί. Στην Κωνσταντινούπολη του γνωστοποιήθηκε, ότι είναι persona non grata. Επικοινώνησε το προξενείο μαζί μου και αυτήν τη στιγμή μεριμνούνε, ώστε αν είναι δυνατόν ακόμα και σήμερα να επιστρέψει στην Ελλάδα», ανέφερε στο e-Pontos.gr η κόρη του Αχιλλέα Βασιλειάδη, Χριστίνα.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα