Αχιλλέας Μπέος τα «βάζει» με κάτοικο: «Τι ήρθες εδώ να δεις;» (ΒΙΝΤΕΟ)

07.09.2023 / 13:13
beos_volos_xr

Στο στόχαστρο του δημάρχου Βόλου ένας κάτοικος που βρέθηκε κοντά στον ποταμό Κραυσίδωνα και εργαζόμενοι του δήμου που μοίραζαν νερά.

Νέα βίντεο από όσα συμβαίνουν στον Βόλο το πρωί της Πέμπτης δημοσίευσε ο δήμαρχος της πόλης, Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος, μάλιστα, «κατσάδιασε» έναν ηλικιωμένο ο οποίος βρέθηκε κοντά «φουσκωμένο» από τα νερά ποταμό Κραυσίδωνα.

«Τι ήρθες εδώ να δεις; Είναι φυσική καταστροφή. Τρεις μέρες βρέχει, κατακλυσμός» ακούγεται να λέει ο Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος «έβαλε χέρι» φωνάζοντας «που πάτε ρε άνθρωποι;» και σε οδηγούς που βρίσκονταν στην απέναντι πλευρά του ποταμού.

Στο δεύτερο βίντεο ο Αχιλλέας Μπέος βρέθηκε στο σημείο που γίνεται η διανομή νερού σε κατοίκους του Βόλου για να δώσει οδηγίες στους εργαζόμενους του δήμου προκειμένου να εξελίσσεται ταχύτερα η διαδικασία χωρίς να διστάσει να μοιράσει και ο ίδιος εξάδες νερών.

Στο τρίτο βίντεο ο δήμαρχος Βόλου κατέγραψε την προσπάθειά του να προσεγγίσει την περιοχή του παλαιού λιμεναρχείου προκειμένου να μοιραστεί νερό και φαγητό στους εκεί εγκλωβισμένους κατοίκους.

«Όχι βιβλική καταστροφή, όχι Κιβωτός του Νώε. Ο κόσμος είναι εδώ 3 μέρες χωρίς νερό, ρεύμα και φαγητό. Θλίβεται η καρδιά μου. Τι να πω για τους συνανθρώπους μου» ακούγεται ο Αχιλλέας Μπέος ο οποίος ανέλαβε να ενθαρρύνει μια γυναίκα φωνάζοντας της «υπομονή γιαγιά, υπομονή».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα