Αχαΐα: Στόχος να έχουν εμβολιαστεί πάνω από 5.000 άτομα μέχρι το τέλος του μήνα

22.01.2021 / 7:45
emvolio

Θετική είναι η ανταπόκριση που δείχνει να έχει ο κόσμος στο να κάνει το εμβόλιο, τουλάχιστον οι ηλικιωμένες ομάδες, το κομμάτι του μαζικού πληθυσμού στο οποίο έχει ξεκινήσει ο εμβολιασμός.

Στην Αχαΐα από την μέρα που ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί στους υγειονομικούς του δημοσίου και συνεχίστηκαν στους ιδιώτες γιατρούς και στα κέντρα υγείας, ο αριθμός τους έχει ξεπεράσει τα 3.500 εμβόλια.

Μέχρι τα τέλη του μήνα ο αριθμός των εμβολίων στην Αχαΐα αναμένεται να έχει ξεπεράσει σίγουρα τα 5.000, κάτι που ασφαλώς ικανοποιεί τις υγειονομικές αρχές της περιοχής ως προς τους στόχους που είχαν θέσει από την αρχή της όλης διαδικασίας.

Ήδη οι εμβολιασμοί ξεκίνησαν από την Τετάρτη και στα Κέντρα Υγείας της Πάτρας, δηλαδή στο πρώην ΙΚΑ του Αγίου Αλεξίου και στο Κέντρο Υγείας των Ζαρουχλεΐκων, ενώ από τις αρχές Φεβρουαρίου θα ξεκινήσουν και στις αντίστοιχες δομές της περιφέρειας του νομού.

Από την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να ξεκινήσει η διαδικασία στα γηροκομεία της Πάτρας και της Αχαΐας, αλλά και στις κλειστές δομές φροντίδας των ηλικιωμένων.   

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα