Αχαΐα: Οι δύο χωριανοί που διέρρηξαν όλα τα σπίτια του χωριού τους σε μία μόλις νύχτα!

31.01.2023 / 21:11
ka 15

Έγινε και αυτό…  Δύο χωριανοί που μένουν χρόνια σε χωριό της Αιγιάλειας αποφάσισαν να προχωρήσουν σε σωρεία διαρρήξεων και κλοπών, που λέτε; Στον ίδιο τους το χωριό, στους γείτονες τους, με τους οποίους κάθε τόσο έλεγαν και μία καλημέρα.

Έτσι πραγματοποίησαν μπαράζ διαρρήξεων μπαίνοντας σε όλα τα σπίτια του χωριού,  τόσο στις πολυτελείς εξοχικές κατοικίες, όσο και στα πιο ταπεινά σπίτια. Τα πήρα όλα αμπάριζα γιατί ο καλός ο μύθος που λέει ο λαός όλα τα αλέθει. Όμως δεν υπολόγισαν τις δυσκολίες.

Σε ορισμένα από αυτά τα σπίτια που μπήκαν τους πήραν στο κυνήγι τα σκυλιά, στα άλλα κόντεψαν να σκοτωθούν πηδώντας από τις μάνδρες, ενώ σε κάποια καρφώθηκαν στις τριανταφυλλιές των κήπων.

Όπως και να έχει η αστυνομία τους έπιασε και κατάσχεσε όλο το υλικό που είχαν κλέψει από τηλεοράσεις και ηχητικά συστήματα και άλλα μέσα σε μία μέρα. Πηγές της αστυνομίας έκαναν λόγο για διαρρήκτες που το λέει η καρδιά τους και έχουν θράσος αφού όλες αυτές τις διαρρήξεις τις έκαναν σε μία μέρα. Από την άλλη όμως μάλλον τους λείπει τα ταλέντο και η απαραίτητη διακριτικότητα. Έτσι σήμερα πέρασαν από εισαγγελέα και θα απολογηθούν την Πέμπτη στον ανακριτή.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα