Παρασκευή, 20.05.2022, 9:45 πμ

Αχαΐα: Ο Δήμος Ερυμάνθου παραχώρησε μέχρι το 2025 το γήπεδο του Πέλοπα

27.01.2022 / 17:17
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
PELOPAS

Ευχαρίστα για την ομάδα τοξοβολίας του Πέλοπα καθώς ο Δήμος Ερυμάνθου ανακοίνωσε ότι δίνει παράταση στην παραχώρηση του γηπέδου Βασιλικού μέχρι το 2025 όπως είχε ζητήσει ο συλλογής.

Η ανακοίνωση του Δήμου Ερυμάνθου αναφέρει: «Tην παράταση παραχώρησης του γηπέδου Βασιλικού στον Α.Σ.Τ. ΠΕΛΟΠΑΣ μέχρι το τέλος του 2025 αποφάσισε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ερυμάνθου. Στο πλαίσιο αυτό ο Δήμαρχος Ερυμάνθου, Θεόδωρος Μπαρής και ο προπονητής τοξοβολίας, Παύλος Κούλης συνυπέγραψαν το συμφωνητικό παραχώρησης του γηπέδου στον αθλητικό σύλλογο, ο οποίος έχει μετατρέψει το χώρο σε πρότυπο προπονητικό κέντρο φιλοξενώντας σημαντικές διοργανώσεις που έχουν βάλει στο «στόχο» του ενδιαφέροντος της διεθνούς τοξοβολίας την περιοχή του Δήμου Ερυμάνθου.

Ο αθλητικός σύλλογος τοξοβολίας «ΠΕΛΟΠΑΣ» είναι μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας (E.O.T) και αναγνωρισμένο σωματείο από την Ελληνική Γραμματεία Αθλητισμού. Κατά την πολυετή λειτουργία του έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα φυτώριο αθλητών, διδάσκοντας με ασφάλεια την τέχνη της τοξοβολίας, ενώ έχει στο ενεργητικό του πολλές διακρίσεις σε αγώνες πανελλήνιας και διεθνούς εμβέλειας.

Μετά την υπογραφή του συμφωνητικού, ο Δήμαρχος, Θεόδωρος Μπαρής δήλωσε πως «η δημοτική Αρχή στηρίζει και εμπράκτως κάθε προσπάθεια που έχει στόχο αφενός της αξιοποίησης δημοτικών χώρων προς όφελος, κυρίως των νέων μας κι αφετέρου, την έμπρακτη στήριξη των αθλητικών σωματείων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας, αποτελώντας ενεργά κύτταρα της τοπικής μας κοινωνίας. Ένα από αυτά είναι ο Αθλητικός Σύλλογος Τοξοβολίας «ΠΕΛΟΠΑΣ που προάγει τον αθλητισμό. Ευχόμαστε σε όλους να συνεχίσουν εξίσου δυναμικά, παραμένοντας προσηλωμένοι στο στόχο τους».

Από την πλευρά του, ο κ. Κούλης τόνισε πως «ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμαρχο Κο Θεόδωρο Μπαρή στο δημοτικό συμβούλιο και  στην τοπική κοινότητα του Βασιλικού, που μας δίνουν την ευκαιρία να συνεχίσουμε το έργο μας και να αναδείξουμε την περιοχή μας σαν πρότυπη  κοιτίδα αθλητισμού και πολιτισμού».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα