Αχαΐα: Κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ. για έναν … πονόδοντο – Στα “κάγκελα” οι αστυνομικοί με τις διακομιδές κρατουμένων στα Νοσοκομεία

07.09.2021 / 10:48
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
jsekbwtfkk5f9fb9e246d0f

Στα «κάγκελα» οι αστυνομικοί της Αχαΐας λόγω των απίστευτων καταστάσεων με τις διακομιδές κρατουμένων από το Σωφρονιστικό Κατάστημα του Αγίου Στεφάνου στο Νοσοκομείο. Το τελευταίο απίστευτο περιστατικό προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων αφού επρόκειτο για έκτακτη μεταγωγή λόγω … πονόδοντου

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά μόλις οι αστυνομικοί έφτασαν στο Νοσοκομείο διαπίστωσαν πως δεν υπήρχε διαθέσιμος γιατρός για τον κρατούμενο και τελικώς όλη η επιχείρηση είχε στηθεί τσάμπα.

Όπως είναι φανερό το θέμα πλέον έχει φτάσει στο απροχώρητο αφού αστυνομικοί αποσπώνται από το έργο τους που είναι η καταπολέμηση της εγκληματικότητας για θέματα μικρότερης σημασίας.

Μάλιστα οι αστυνομικοί της Αχαΐας δηλώνουν μέσω του συνδικαλιστικού οργάνου τους πως δεν θα μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια. Όπως επισημαίνουν υπάρχουν δημόσιες δεσμεύσεις για την αποδέσμευση των αστυνομικών σε σχέση με τις συνοδείες σε διακομιδές κρατουμένων.

Οι αστυνομικοί δίνουν περιθώριο μέχρι την ΔΕΘ ώστε να γίνουν πράξη οι δεσμεύσεις γιατί σε διαφορετική περίπτωση αναμένεται να προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα