Αχαΐα: Η παράταση του Μίνι lockdown αιφνιδίασε ακόμη και την Περιφέρεια – Μπονάνος: Δεν είχαμε καμία ενημέρωση

10.09.2021 / 9:45
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
mponanos-periferia

Νέα παράταση του μαρτυρίου για τον κόσμο της εστίασης της Αχαΐας. Η χθεσινοβραδινή ανακοίνωση και συνέχιση των μέτρων έως την ερχόμενη Παρασκευή, σκόρπισε απελπισία καθώς εξανεμίστηκαν και οι τελευταίες ελπίδες να κερδηθεί λίγος χρόνος και να λειτουργήσει ο χώρος της εστίασης και αναψυχής πριν αλλάξουν οι καιρικές συνθήκες.

Από την απόφαση αιφνιδιάστηκε και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας η οποία δεν είχα καμία σχετική ενημέρωση. Το γεγονός αυτό προκαλεί αλγεινή εντύπωση καθώς η Περιφέρεια είναι αυτή που μαζί με την αστυνομία και τις άλλες αρχές καλείται να ελέγξει την εφαρμογή των μέτρων. Πώς όμως θα το κάνει όταν ενημερώνεται για τις εξελίξεις από τα ΜΜΕ;
«Δεν είχαμε καμία ενημέρωση σχετικά με την παράταση των μέτρων» μας είπε ο αντιπεριφερειάρχης Χαράλαμπος Μπονάνος, καταθέτοντας και ο ίδιος την αγωνία του για τους ανθρώπους των καταστημάτων εστίασης και αναψυχής.

Δραματική είναι η κατάσταση στον κόσμο της εστίασης που καλείται να λειτουργήσει στο πλαίσιο των μέτρων αυτών για δεύτερη εβδομάδα. Επί της ουσίας σημαίνει, μη λειτουργία όταν είναι αναγκασμένος να λειτουργεί στα βουβά χωρίς μουσική και μέχρι τη 1 το βράδυ.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα