Αχαΐα: Ελεύθεροι και οι πέντε άνδρες που συνελήφθησαν για τα 168 δενδρύλλια κάνναβης

15.06.2024 / 10:18
ka 12

Eλεύθεροι με σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα Πατρών αφέθηκαν χθες μετά την απολογία τους και οι πέντε άνδρες, οι οποίοι συνελήφθησαν σε επιχείρηση που έγινε στην ∆υτική Αχαΐα και στην αχαϊκή πρωτεύουσα από τους αστυνομικούς της ∆ίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Πατρών ως μέλη εγκληματικής ομάδας που καλλιεργούσε 168 δενδρύλλια κάνναβης.

Οι δύο από τους πέντε αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, ενώ οι άλλοι χωρίς κανέναν όρο μετά τις απολογίες τους, στις οποίες αρνήθηκαν τις κατηγορίες που τους έχουν απαγγελθεί.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο φερόμενος αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης, ο οποίος στο παρελθόν είχε δραστηριοποιηθεί στον χώρο της εστίασης στην Πάτρα διατηρώντας ψησταριές, συνελήφθη με επεισοδιακό τρόπο όταν οι αστυνομικοί της ∆ίωξης τον εντόπισαν τη στιγμή που μετέβαινε σε αγροικία στη ∆υτική Αχαΐα και αντιστάθηκε της σύλληψης χτυπώντας τους ένστολους με γροθιές και λακτίσματα.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν έναν ακόμα άνδρα, ενώ οι άλλοι δύο συνελήφθησαν σε σπίτι στην Πάτρα. Επίσης, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον ενοικιαστή της αγροικίας. Μάλιστα, χθες η Αστυνομία έδωσε βίντεο στη δημοσιότητα με τον εσωτερικό χώρο της αγροικίας στην οποία καλλιεργούνταν συνολικά 168 δενδρύλλια κάνναβης και ο χώρος ήταν γεμάτος με ειδικό εξοπλισμό.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα