Αχαΐα: Εκδήλωση της ΔΕΕΕΠ ΝΔ στον Ριόλο

22.07.2022 / 13:22
3713198

ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΙΟΥΛΙΟΥ

Ξεκινούν οι εκδηλώσεις διαλόγου της Νέας Δημοκρατίας στην Δυτική Αχαΐα. Πρώτος σταθμός την προσεχή Δευτέρα 25 Ιουλίου είναι ο Ριόλος όπου στο καφενείο Νιφορόπουλου στις 9 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στελεχών της φιλελεύθερης παράταξης από την περιοχή.

Η πρωτοβουλία ανήκει στην Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας και συνδιοργανώνεται με την δραστήρια ΔΗΜ.Τ.Ο. Δυτικής Αχαΐας.

Εισηγητές στην εκδήλωση θα είναι ο Πρόεδρος ης Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας Αντώνης Κουνάβης , ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Δυτικής Αχαΐας Βασίλης Κανελλόπουλος και το μέλος της Δ.Ε.Ε.Π. – Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Ρήγας Θανασάς.

Θα ακολουθήσει συζήτηση με τα μέλη της Οργάνωσης.

Την επόμενη Τετάρτη θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα των τριών ακόμη συγκεντρώσεων στελεχών στη Δυτική Αχαΐα που θα πραγματοποιηθούν σε Κάτω Αχαΐα , Λουσικά και Λάππα.

ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

Με το μεράκι και την ουσιαστική προσφορά του Προέδρου Νίκου Τσάμη , των μελών της ΔΗΜ.Τ.Ο. καθώς και των στελεχών της Οργάνωσης ολοκληρώθηκαν οι εργασίες διαμόρφωσης των νέων γραφείων της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Καλαβρύτων τα οποία βρίσκονται στην κεντρική πλατεία της Κλειτορίας ενώ θα ξεκινήσει η λειτουργία τους από την Δευτέρα 1η Αυγούστου.

Το Δ.Σ. της δραστήριας ΔΗΜ.Τ.Ο. προετοιμάζει τα εγκαίνια των γραφείων και μια σειρά άλλων στοχευμένων δράσεων στην περιοχή.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα