Αλαλούμ στην Αχαϊα με τα σχολεία – Δεν θα γίνει αύριο τηλεκπαίδευση

24.01.2022 / 22:20
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ka 21

Αλαλούμ έχει γίνει στην Αχαΐα και στην Πάτρα για το αν η αργία λόγω κακοκαιρίας ισχύει για την περιφερειακή ενότητα, αλλά και με το τι θα γίνει στα σχολεία την Τρίτη που σύμφωνα με απόφαση του αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας, Χαράλαμπου Μπονάνου θα μείνουν για δεύτερη μέρα κλειστά

Σε ότι έχει να κάνει με αργία δεν ισχύει για την Αχαΐα. Σε ότι αφορά την εκπαίδευση όπου τα σχολεία θα παραμένουν κλειστά, επικράτησε ένα αλαλούμ για το αν γίνει τελικά η τηλεκπαίδευση ή όχι. Τελικά δεν θα γίνει ούτε στα νηπιαγωγεία και στα δημοτικά, ούτε στα γυμνάσια και στα λύκεια.

Με ανάρτηση του ο πρόεδρος της Α’ ΕΛΜΕ Αχαϊας Σπύρος Ψαρράς αναφέρει τα εξής για τα σχολεία της Δευτεροβάθμιας ύστερα από σχετική επικοινωνία που είχε. «Προς όλες τις σχολικές μονάδες  Δ.Ε. Αχαΐας

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση του γενικού γραμματέα του ΥΠΑΙΘ δε θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη τηλεκπαίδευση στις σχολικές μονάδες αρμοδιότητας μας για τις οποίες  έχει ληφθεί απόφαση από τον αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας να παραμείνουν κλειστές για Δευτέρα και Τρίτη .

Επιπλέον σας ενημερώνουμε ότι δε θα διενεργηθούν self test για αύριο αλλά θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση από το ΥΠΑΙΘ Εκ της ΔΔΕ Αχαΐας».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο πρόεδρος του συλλόγου των δασκάλων και νηπιαγωγών Πάτρας Νίκος Θεοδορώπουλος που σε ανάρτησή του, γράφει: “Συνάδελφοι μόλις μίλησα με τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας κο Μπονάνο, στη Δυτική Ελλάδα με βάση αυτό που σας παραθέτω(ανακοίνωση Υπουργείου) δε θα γίνει τηλεκπαίδευση. Μου έδωσε έγκριση να το δημοσιεύσω και ότι θα μιλήσει τώρα με τον Διευθυντή Εκπαίδευσης.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ .ΔΕ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΤΙΣ ΕΤΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ”.

Διαβάστε ακόμα

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα