Παρασκευή, 20.05.2022, 4:42 μμ

Αχαΐα: 300αρίσαμε παρά ένα – Φτάσαμε τα 299 κρούσματα κορωνοϊού μέσα στον Νοέμβριο

14.11.2020 / 10:05
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
γκο 12

299 κρούσματα έφτασε η Αχαΐα με βάση τις καταγραφές και τις ενημερώσεις του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας τον μήνα Νοέμβριο.

Με τα 26 κρούσματα που προστέθηκαν την Παρασκευή στα ήδη 273 των περασμένων ημερών φτάσαμε κοντά στα 300 παρά ένα. Το αρνητικό ρεκόρ για την Αχαΐα παραμένει τα 32 κρούσματα της 1ης Νοεμβρίου, ενώ και το δεύτερο αρνητικό ρεκόρ είναι τα 31 κρούσματα που σημειώθηκαν την Πέμπτη.

Σύμφωνα με τους ειδικούς που παρακολουθούν από κοντά την υγειονομική πορεία στην Αχαΐα η κατάσταση παραμένει ελεγχόμενη, η διασπορά στην ανοικτή κοινότητα δεν είναι μεγάλη, όμως παρουσιάσει μία μικρή αυξητική τάση, παρόλο που βρισκόμαστε εδώ και μία εβδομάδα σε lockdown.

Στόχος είναι να μην υπάρξει επιπλέον αύξηση το επόμενο μισό του μήνα και να μπούμε στον Δεκέμβρη με την καμπύλη του ιού να έχει πέσει, έτσι ώστε να προχωρήσουμε στο άνοιγμα της αγοράς.

Το ανησυχητικό βέβαια είναι η κατάσταση που υπάρχει στα νοσοκομείο τα οποία πιέζονται και από άλλες περιοχές, γεγονός που πέρα από τα προβλήματα που δημιουργεί στο σύστημα υγείας, μπορεί να αυξήσει την διασπορά και τις εστίες.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα