700 «κοράκια» για την περιουσία του Prince | dete

700 «κοράκια» για την περιουσία του Prince

Οσο αυξάνεται το ποσό στο οποίο υπολογίζεται η συνολική περιουσία του τραγουδιστή Prince τόσο μεγαλώνει και η λίστα με τους άνδρες και τις γυναίκες που δηλώνουν ετεροθαλή αδέρφια του, διεκδικώντας μερίδιο.

Οπως αποκάλυψε στη Mail Online ο Χάρβεϊ Μορς, ο άνθρωπος που έχει αναλάβει επισήμως επικεφαλής της καταγραφής συγγενών του τραγουδιστή, μέχρι στιγμής έχει δεχθεί σχεδόν 700 τηλεφωνήματα από ανθρώπους που δηλώνουν αδέρφια του! «Αλλοι λένε ότι έζησαν στην ίδια περιοχή με τον τραγουδιστή, οπότε πρέπει να έχουν συγγένεια. Αλλοι ότι έχουν φωτογραφίες με τον Prince σε οικογενειακές συγκεντρώσεις» εξηγεί χαρακτηριστικά ο Μορς, που, ωστόσο, επισημαίνει ότι από τις εκατοντάδες δηλώσεις μόνο μία φαίνεται να έχει κάποιες πιθανότητες να αποδείξει την εξ αίματος συγγένεια.

Ο Prince, του οποίου η περιουσία έχει φτάσει να υπολογίζεται στο 1 δισ. δολάρια, έχει μόνο μία κανονική αδερφή, την Τίκα Νέλσον, και πέντε ετεροθαλείς αδερφούς και αδερφές, τη Σάρον, τη Νορίν και τον Τζον Νέλσον, τον Ομάρ Μπέικερ και τον Αλφρεντ Τζάκσον. Δύο άλλα ετεροθαλή αδέρφια του έχουν πεθάνει. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η Mail Online, ένας από αυτούς, ο Ντουέιν, έχει μια εν ζωή έφηβη εγγονή, τη Βικτόρια, που δικαιούται το μερίδιό του, ενώ η Λόρνα Νέλσον δεν είχε αποκτήσει απογόνους πριν πεθάνει.

Δεν βοηθήθηκε από τη μοίρα

Και ενώ βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η αναζήτηση των κληρονόμων, η γυναίκα που θέλησε να κάνει οικογένεια μαζί του, αλλά τελικά δεν βοηθήθηκε από τη μοίρα, μίλησε για τις απώλειες που βίωσε μαζί του, αλλά και για τη συντριβή που νιώθει για το γεγονός ότι ο άνδρας που είχε αγαπήσει χάθηκε για πάντα. Η πρώην σύζυγός του Μαϊτέ Γκαρσία, σε συνέντευξή της στο Access Hollywood, εξομολογήθηκε ότι το μωρό που είχαν αποκτήσει μαζί το 1996 και έζησε μόλις για μία εβδομάδα την έκανε να εγκαταλείψει το όνειρο της μητρότητας. Αυτό ήταν το μόνο που θέλησε να πει για τον πρώην σύζυγό της. «Είναι εξαιρετικά δύσκολο για εμένα και γι' αυτό έχω επιλέξει να μην το συζητώ. Σας ευχαριστώ για τη στήριξη και την κατανόηση» συμπλήρωσε η 42χρονη χορεύτρια και χορογράφος, που στο παρελθόν είχε αποκαλύψει ότι ο πόνος και των δύο για την απώλεια του μωρού διέλυσε τον γάμο τους και έχει πια βρει τη γαλήνη, αφού το 2013 υιοθέτησε ένα κοριτσάκι, την Τζία.

Αντιθέτως, ο Prince κάθε άλλο παρά είχε βρει τρόπο για να ξορκίσει τους δαίμονές του, αν και νέες αποκαλύψεις δείχνουν ότι προσπαθούσε τις τελευταίες ημέρες της ζωής του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της τοπικής εφημερίδας «Star Tribune», ο Prince κουραριζόταν από έναν τοπικό γιατρό για να μπορέσει να αντέξει το σύνδρομο στέρησης που αντιμετώπιζε όταν σταμάτησε τα χάπια, μετά το περιστατικό της υπερβολικής δόσης ναρκωτικών που τελικά τον οδήγησε στο νοσοκομείο στις 15 Απριλίου. Ο γιατρός, τον οποίο του είχε συστήσει ο προσωπικός γυμναστής και στενός φίλος του για πολλά χρόνια Κερκ Τζόνσον, δεν είχε συνταγογραφήσει οπιούχα αναλγητικά στον Prince, όπως προκύπτει από δύο διαφορετικές πηγές.