7ο ΕΠΑΛ Πάτρας – Πρωταθλήτρια σχολική ομάδα λυκείων ποδοσφαίρου και πάλι – Παρουσιάστηκε με φανέλα στη μνήμη του Γεωργίου Νταγιούκλα | dete

7ο ΕΠΑΛ Πάτρας - Πρωταθλήτρια σχολική ομάδα λυκείων ποδοσφαίρου και πάλι - Παρουσιάστηκε με φανέλα στη μνήμη του Γεωργίου Νταγιούκλα

Για δεύτερη συνεχή χρονιά στο σχολικό πρωτάθλημα λυκείων αγοριών Ν. Αχαΐας το 7ο ΕΠΑΛ Πάτρας αναδείχθηκε  πρωταθλήτρια ομάδα,  νικώντας στο Παμπελοποννησιακό στάδιο, στον  τελικό το 2ο ΓΕΛ Πάτρας  με σκορ 1-0.

Το νικητήριο γκολ πέτυχε ο Μαντάς στο 18΄ με ευθύβολο σουτ σε αντεπίθεση κατόπιν σέντρας  του Μπαρλά. Το 7ο ΕΠΑΛ Πάτρας θυμίζουμε ότι την περσινή σχολική χρονιά είχε κερδίσει το Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα Ελλάδος και γράφει πλέον την δικιά του ιστορία,  αφού  για την συνέχεια προκρίνεται στην επόμενη φάση του θεσμού που θα αντιμετωπίσει τον νικητή των σχολείων των νομών Ηλείας – Αιτωλοακαρνανίας.

Το 7ο ΕΠΑΛ Πάτρας παρουσιάστηκε στον αγώνα με χαραγμένο στην φανέλα το λογότυπο  < ΝΤΑΓΙΟΥ > στην μνήμη του μέλους της ομάδος Γεωργίου Νταγιούκλα στον οποίο και αφιερώνουν την νίκη τους.

(ο Η. Μαντάς πανηγυρίζει το γκολ της αναμέτρησης)