6η ΥΠΕ:Τα νοσοκομεία που θα λειτουργούν το τριήμερο του Πατρινού καρναβαλιού

20.02.2023 / 7:56
368883

Το “δίχτυ” ασφαλείας που για πρώτη φορά εφαρμόζεται φέτος στο τελευταίο τριήμερο της Αποκριάς μετά από πρωτοβουλία της 6ης ΥΠΕ, παρουσίασε ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης στην ενημερωτική εκδήλωση που διοργάνωσε ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός – Παράρτημα Πάτρας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Ο κ. Καρβέλης, αναφέρθηκε αναλυτικά στο σχέδιο που θα εκπονηθεί με πρωτοβουλία της 6ης ΥΠΕ και σε συνεργασία με όλα τα υγειονομικά σχήματα (Γενικό Νοσοκομείο “Άγιος Ανδρέας, Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πάτρας, ΕΕΣ, ΕΚΑΒ και τα δύο Κέντρα Υγείας Βορείου και Νοτίου Τομέα).

Ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ μετέφερε τα όσα αποφασίστηκαν πρόσφατα στην ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του στην 6η ΥΠΕ και θα εφαρμοστούν για πρώτη φορά.

“Κύριος στόχος μας είναι να παρέχουμε ένα “δίχτυ” ασφαλείας το τελευταίο τριήμερο της Αποκριάς όπου αναμένεται μεγάλη επισκεψιμότητα στην πόλη μας”, σημείωσε ο κ. Καρβέλης, υπογραμμίζοντας ότι το τελευταίο τριήμερο:

– Τα ΤΕΠ (τμήματα επειγόντων περιστατικών) των δύο μεγάλων νοσοκομείων της πόλης “Αγιος Ανδρέας” και Πανεπιστημιακό, θα λειτουργούν με ταυτόχρονη εφημερία, καθώς επίσης και το Καραμανδάνειο Παιδιατρικό Νοσοκομείο αντιστοίχως για τα παιδιατρικά περιστατικά.

– Τα δύο Κέντρα Υγείας (αστικού τύπου) Βορείου και Νοτίου Τομέα θα λειτουργούν από το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ.

Τέλος ο κ. Καρβέλης επισήμανε ότι θα δημιουργηθεί ένας σύνδεσμος άμεσης επικοινωνίας μεταξύ 6ης ΥΠΕ, Νοσοκομείων, ΕΚΑΒ, Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και Κέντρων Υγείας για την εύρυθμη λειτουργία του σχεδίου.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα