6η ΥΠΕ: Αναβαθμίστηκε η Οφθαλμολογική Κλινική του Γ.Ν. Λευκάδας-Φωτό

15.10.2021 / 13:16
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
IMG-a233efb1c77f6b7533fd447b518eb1c6-V

Αναβαθμίστηκε πλήρως η Οφθαλμολογική Κλινική στο Γενικό Νοσοκομείο της Λευκάδας από την 6η ΥΠΕ και βρίσκεται ήδη σε πλήρη λειτουργία. Σε ανακοίνωση της η 6η ΥΠΕ αναφέρει;

Πριν λίγο καιρό η 6η ΥΠΕ ανέλαβε την πρωτοβουλία να αναβαθμίσει την Οφθαλμολογική Κλινική του  Γ. Ν. Λευκάδας.

Ήδη από χθες βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία η Χειρουργική Οφθαλμολογική Κλινική. Πρόκειται για ένα κενό που καλύφθηκε πλήρως για τους πολίτες όχι μόνο του νησιού, αλλά και της ευρύτερης περιοχής, κατόπιν εντολής που εδόθη από τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Γιάννη Καρβέλη.

Οι επεμβάσεις, γίνονται με τη μέθοδο της φακοθρυψίας, μια πρωτοποριακή μέθοδο κατά την οποία ο ασθενής δεν χρήζει νοσηλείας, ενώ δεν τοποθετούνται ράμματα στο μάτι. Η μέθοδος εφαρμόζεται πλέον, σε ένα πλήρως εξοπλισμένο και οργανωμένο χειρουργείο, ενώ ήδη έχουν πραγματοποιηθεί επιτυχώς πέντε επεμβάσεις.

«Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος, διότι από τη στιγμή που εντοπίσαμε την συγκεκριμένη ανάγκη, αναπτύχθηκε μια εξειδικευμένη επιστημονική και νοσηλευτική ομάδα από το Γ. Ν. Αγρινίου με επικεφαλής τον Χειρουργό – Οφθαλμίατρο Γιώργο Ζαφειράκη η οποία κατάφερε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να συνδράμει το Γ. Ν. Λευκάδας και να οργανωθεί επεμβατικά η Οφθαλμολογική Κλινική», δήλωσε ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ κ. Γιάννης Καρβέλης.  

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα