Τι είναι το #teleftaiotsigaro που έχει 'τρελάνει' τα social media;

Πόσες φορές έχουμε πει όλοι μας "τέλος, θα κόψω το κάπνισμα"; Πόσες φορές, όμως, το έχουμε όντως κάνει πράξη;

Η πλειοψηφία, δυστυχώς, επιστρέφει στην κακή αυτή συνήθεια μετά από λίγο καιρό. Είναι σίγουρα δύσκολη η απόφαση να κόψουμε το τσιγάρο, αλλά όχι ακατόρθωτη.

Ένα νέο hashtag, μάλιστα, στα social media φαίνεται πως ήρθε για να πείσει ακόμη και τους πιο διστακτικούς.

Το #teleftaiotsigaro έχει κάνει αίσθηση τις τελευταίες ημέρες στο διαδίκτυο. Αν έχεις Instagram (αν δηλαδή δεν είσαι μειοψηφία) σίγουρα θα έχεις δει κι εσύ posts και stories από celebrities και influencers και όχι μόνο, να μας μιλούν για το τελευταίο τσιγάρο που έκαναν ή να μας ανακοινώνουν πως τώρα θα κάνουν το τελευταίο τους τσιγάρο.

Μέχρι στιγμής έχουμε δει φωτογραφίες με το συγκεκριμένο hashtag από τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη και την Ελένη Φουρέιρα, μέχρι τον Γιώργο Μαυρίδη, τον Κωνσταντίνο Αργυρό και πολλούς ακόμη.

Όλοι τους, δίνουν τους δικούς τους λόγους για τους οποίους έκοψαν το κάπνισμα, ανεβάζοντας τη δική τους φωτογραφία στο λογαριασμό τους στο instagram, συνοδευόμενη από το "#teleftaiotsigaro".

Πρόκειται ουσιαστικά για μια πρωτοβουλία πολιτών, ανάμεσα στους οποίους και ορισμένοι διάσημοι, οι οποίοι σταματούν το κάπνισμα για κάποιον σημαντικό προσωπικό τους λόγο. Και το ανακοινώνουν δημόσια, προκειμένου να ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι το παράδειγμά τους!

Ίσως είναι από τις ελάχιστες φορές που οι Έλληνες celebrities και influencers δεν χρησιμοποιούν τα accounts τους για να προωθήσουν κάποιο προϊόν, αλλά ένα "κίνημα". Μήπως να τους ακολουθήσουμε και να κάνουμε μαζί τους το τελευταίο τσιγάρο;

Σίγουρα αυτή τη φορά, αξίζει τον κόπο. Τι λες, εσύ γιατί δεν κάνεις σήμερα κιόλας το #teleftaiotsigaro σου;

πηγή: news247.gr