50άρες: Και Σέξι... και Πρόστυχες!

«Οι σαραντάρες ίσον με δύο εικοσάρες,

γι’ αυτό οι σαραντάρες έχουν διπλές τις χάρες», τραγουδούσε το 1987 η Ρίτα Σακκελλαρίου.

Κι’ αν είναι έτσι, τι να πει κανείς για τις 50άρες; Είναι = με δύο εικοσπεντάρες;

Οι γυναίκες είναι πολύ σκληρές με τον εαυτό τους, ειδικά όταν τα χρόνια περνούν και το δέρμα αρχίζει να ζαρώνει λιγάκι.

Αρχίζουν τις συγκρίσεις και αδικούν τον εαυτό τους, καθώς, οι άντρες, αν και προτιμούν την τέλεια επιδερμίδα και τη νεανική ομορφιά, πολλές φορές θα απέρριπταν τη συντροφιά μιας νέας γυναίκας, για να δοκιμάσουν ένα... ώριμο φρούτο.

Δείτε τι απάντησαν 7 συγκεκριμένοι άντρες, σχετικά με το τι βρίσκουν σέξι στις γυναίκες γύρω στα 50. Και θα δείτε ότι τις βρίσκουν σέξι γιατί μπορεί να γίνουν πρόστυχες στο κρεβάτι.

Charlie Glickman (Σεξολόγος, σύμβουλος σχέσεων): Αυτοπεποίθηση, εμπειρία, αυτογνωσία και ότι απολαμβάνει το σεξ χωρίς τις φοβίες που προβληματίζουν τις νεότερες γυναίκες

David Nunez (Πρόεδρος της Top Dogg Entertainment και συνιδιοκτήτης του Just Guy Talk): Οι γυναίκες άνω των 50 ξέρουν τι θέλουν στο κρεβάτι και στη σχέση. Οι εμπειρία τους από προηγούμενες σχέσεις, η ωριμότητά τους και η αυτοπεποίθησή τους, τους επιτρέπει να είναι άνετες και να χρειάζονται παιχνίδια. Είναι σαν να λέει, εδώ είμαι, αν με θες, πάρε με...

Mac McGregor (Υπεύθυνος της  Seattle Erotic Art Festival): Θεωρώ ότι οι περισσότερες γυναίκες άνω των 50 δεν πολυσκοτίζονται για το τι λέει η κοινωνία και βγάζουν τον πραγματικό τους εαυτό. Επίσης ξέρουν τι ζητάνε στη σχέση, στο σεξ, στη ζωή. Αυτά μαζί τα βρίσκω πολύ σέξι.

Robin Elenga (Διευθυντής Revel Body): Οι γυναίκες άνω των 50 είναι σέξι επειδή έχουν αυτοπεποίθηση και ξέρουν τι θέλουν, κάτι που δεν το βρίσκεις σε νεότερες γυναίκες. Είναι άνετες με τον εαυτό τους και τη σεξουαλικότητά τους και ξέρουν τι θέλουν από τη ζωή τους, τη σχέση και το σεξ.

Ron Jeremy (Πορνοστάρ): Γνώση, ωριμότητα και ενθουσιασμός. Μπορεί τριγύρω να υπάρχουν κουκλίτσες, αλλά δεν ξέρουν τι θέλουν. Οι γυναίκες άνω των 50, έχουν μεγάλο ενθουσιασμό, καλή... τεχνική και γι’ αυτό τις γουστάρω.

Dr. Stephen Snyder (Σεξολόγος, σύμβουλος σχέσεων): Οι πελάτες μου λένε, ότι αυτό που γουστάρουν στις γυναίκες άνω των 50, είναι η απόλυτη προστυχιά τους. Ξέρουν τι είναι καλό και πως να το απολαύσουν. Επίσης, μετά το σεξ δεν αρχίζουν τα μηνυματάκια στις φιλενάδες τους.

Scott Fraser (Πρόεδρος της Empowered Products (Pink and Gun Oil): Το πιο σέξι χαρακτηριστικό των γυναικών άνω των 50, είναι ότι δεν μένουν κολλημένες στο τι έκαναν στο παρελθόν και είναι έτοιμες να κάνουν τα πάντα για να ζήσουν το σήμερα.

Τι λέτε λοιπόν; Την 25άρα, ή την 50άρα; ‘ Η μήπως τις... δύο εικοσπεντάρες;