37χρονος νταής έστειλε στο νοσοκομείο γείτονά του για… | dete

37χρονος νταής έστειλε στο νοσοκομείο γείτονά του για...

Στα άκρα έφτασαν ένας 37χρονος με έναν γείτονά του στην ίδια πολυκατοικία στον Βόλο, αφού τον έσπασε στο ξύλο κυριολεκτικά για... ψίχουλα και κατέληξαν στα δικαστήρια!

Ολα ξεκίνησαν τον Μάρτιο του 2013, όταν ο οξύθυμος 37χρονος, που είχε παρκάρει το αυτοκίνητό του στον ακάλυπτο, είδε να πέφτουν πάνω του ψίχουλα από το τραπεζομάντιλο που τίναζε η γειτόνισσα του τρίτου. Αφού την άρχισε στα «γαλλικά», αποχώρησε.

Ομως, το ίδιο βράδυ τον περίμενε ο 47χρονος σύζυγος της γειτόνισσας, ζητώντας εξηγήσεις για το υβρεολόγιο. Τότε, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 37χρονος τον άρχισε στις γροθιές και τις κλοτσιές, με αποτέλεσμα ο 47χρονος να καταλήξει για μία εβδομάδα στο νοσοκομείο!

Ομως, μήνυσε για επικίνδυνη σωματική βλάβη τον νταή γείτονα, που δικάστηκε χθες από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου και ισχυρίστηκε ότι απλώς έσπρωξε τον 47χρονο, που σκόνταψε και έπεσε! Το δικαστήριο δεν πείστηκε και του επέβαλε ποινή φυλάκισης δύο ετών με τριετή αναστολή. Ο 37χρονος άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος.