300 ευρώ η ώρα στην Πάτρα… με ερωτικό βοήθημα! | dete

300 ευρώ η ώρα στην Πάτρα… με ερωτικό βοήθημα!

 

Είναι γνωστό ότι το ζωντανό διαδικτυακό στριπτίζ, το κοινώς λεγόμενο cyber sex, έχει μετατραπεί σε μία παγκόσμια επιχείρηση στην οποία διακινούνται δεκάδες χρήματα και ο τζίρος του ανέρχεται σε εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ την ημέρα.

Το διαδικτυακό στριπτίζ έχει εξαπλωθεί με την μορφή μπίζνας τα τελευταία χρόνια και στην Ελλάδα, με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να διερευνά διάφορες υποθέσεις και να έχει βγάλει "λαβράκια".

Σύμφωνα με την συγκεκριμένη υπηρεσία της ΕΛ.ΑΣ. στο ζωντανό διαδικτυακό στριπτίζ παίρνουν μέρος ολοένα και περισσότερες γυναίκες, όλων των ηλικιακών κατηγοριών και των στρωμάτων από νοικοκυρές παντρεμένες μέχρι στελέχη επιχειρήσεων, ελεύθερες επαγγελματίες, αλλά και φοιτήτριες, έναντι του αντίστοιχου τιμήματος.

Στην Πάτρα, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις ο αριθμός των γυναικών που προσφέρουν στο διαδίκτυο τις ερωτικές τους υπηρεσίες, δηλαδή είτε το γυμνό τους κορμί, είτε προκλητικές πόζες που έχουν στόχο να ικανοποιήσουν το άτομο που συνομιλεί μαζί τους (κυρίως μέσα skype), ξεπερνά τις 150. Οι τιμές ξεκινούν από τα 60 ευρώ τουλάχιστον και φτάνουν έως και τα 200 ευρώ την ώρα, ανάλογα βέβαια με τι ζητάει ο πελάτης και το τι είναι διατεθειμένες αυτές να προσφέρουν στην οθόνη του υπολογιστή του.

Τα πιο σκληρά θεάματα που είναι η αυτοικανοποίηση ή και η χρήση ερωτικών βοηθημάτων μπορεί να φτάσουν ακόμα και τα 300 με 400 ευρώ την ώρα. Η πρώτη επαφή γίνεται συνήθως μέσα από τις ερωτικές ιστοσελίδες που υπάρχουν ανά τον κόσμο, σε μορφή αγγελιών, με ψευδώνυμα που παραπέμπουν στο θέμα.