30ΧΡΟΝΟΣ: Δεν βίασα την 50χρονη! Με πήρε και τηλέφωνο μετά την ερωτική συνεύρεσή μας! | dete

30ΧΡΟΝΟΣ: Δεν βίασα την 50χρονη! Με πήρε και τηλέφωνο μετά την ερωτική συνεύρεσή μας!

«Αρνείται κατηγορηματικά και με πάθος τον χαρακτηρισμό του αδικήματος που του καταλογίζεται», δήλωσε ο δικηγόρος του 27χρονου Αιγιώτη σε βάρος του οποίου ασκήθηκε δίωξη για βιασμό, μετά από καταγγελία 50χρονης.

Ο δικηγόρος επανέλαβε τους αρχικούς ισχυρισμούς του 27χρονου, ότι δηλαδή η σεξουαλική πράξη έγινε με τη συναίνεση της 50χρονης, γεγονός που αντικρούει η άλλη πλευρά.

Από τα μέχρι τώρα στοιχεία της υπόθεσης και οπως αποκαλύπτει ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορουμένου, η 50χρονη φέρεται να είχε τηλεφωνική επικοινωνία μετά το συμβάν με τον νεαρό.

«Πρόκειται για ένα νεαρό που ζει με την οικογένεια του και εργάζεται, έχει λευκό ποινικό μητρώο και αυτοβούλως παρουσιάστηκε στην Αστυνομία, παραδεχόμενος οτι συνευρέθη σεξουαλικά με τη γυναίκα, χωρίς ωστόσο να αποδέχεται τις κατηγορίες που του προσάπτονται», ανέφερε ο κ. Μαμάσης.

Υπενθυμίζεται, πως η 50χρονη τα ξημερώματα της Κυριακής μετέβει στο Νοσοκομείο Αιγίου, ζητώντας ιατρική βοήθεια και κατήγγειλε το περιστατικό.

Πληροφορίες θέλουν να έχει εισαχθεί εκ νέου στο Νοσηλευτικό Ίδρυμα, αντιμετωπίζοντας προβλήματα γυναικολογικής φύσεως, όπου και παραμένει για νοσηλεία.

Ο 27χρονος οδηγήθηκε τη Δευτέρα στον Εισαγγελέα Αιγίου, όπου του άσκησε δίωξη για την κατηγορία του βιασμού, ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα.