2ος Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Πάτρας: Τριπλάσια συμμετοχή, σύνδεση με το Πατρινό Καρναβάλι

05.09.2023 / 21:54
pa 38

Τριπλάσια είναι η συμμετοχή για τον 2ο Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο της Πάτρας που θα γίνει στις 21 Οκτωβρίου, σε σύγκριση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο

Συγκεκριμένα οι συμμετοχές ξεπερνούν τις 400 για την ώρα χωρίς σε αυτές να υπολογίζονται οι ομαδικές εγγραφές σε συλλόγους δρομέων υγείας από όλη την Ελλάδα που και φέτος θα πάρουν μέρος στην διοργάνωση και μάλιστα ,με αρκετά περισσότερες συμμετοχές από πέρυσι.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Τάκης Πετρόπουλος,. στον Max Fm και στην Δήμητρα Μπαλαφούτη η διοργάνωση του φετινού Ημιμαραθώνιου της Πάτρας ήταν πιο εύκολη από την περσινή χρονιά από κάθε πλευρά καθώς είχαν μπει οι βάσεις από πέρυσι. “Έχουμε εμπλουτίσει την εμπειρία μας και αυτό είναι σημαντικό” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μια από τις καινοτομίες της φετινής διοργάνωσης είναι η σύνδεση του 2ου Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου με το Πατρινό Καρναβάλι, με ένα διαδραστικό  – διαδικτυακό παιχνίδι που ετοιμάζουν οι ιθύνοντες του Καρναβαλικού Οργανισμού και του Κρυμμένου Θησαυρού, με λεπτομέρειες που θα ανακοινωθούν μέσα στις επόμενες ημέρες.

Εκτός αυτού την παραμονή του αγώνα θα γίνει συναυλία στα Παλαιά Σφαγεία με τα Κίτρινα Ποδήλατα, ενώ με την λήξη της διοργάνωσης θα γίνει η συναυλία με τους Πυξ Λαξ που διοργανώνει το Πανεπιστήμιο Πατρών.

Επίσης κατά την διάρκεια της διοργάνωσης θα βραβευτεί ο Χάρης Λίτσας έναν από τους μεγαλύτερους δρομείς που έχει αναδείξει η Πάτρα Η διοργάνωση θα έχει τρεις βασικούς αγώνες την κούρσα των 21 χιλιομέτρων, την  κούρσα των 5 χιλιομέτρων και η κούρσα των 1.000 μέτρων που αναμένεται να έχει και την μεγαλύτερη συμμετοχή.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα