2,7 εκατ. ευρώ στην καμπάνια για την ψήφο των ομογενών

14.12.2020 / 18:32
4846351-960x640

Σύμφωνα με έγγραφο που αναρτήθηκε στη Διαύγεια στις 30 Νοεμβρίου, η Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης ενέκρινε επικοινωνιακό πρόγραμμα προβολής του υπουργείου Εσωτερικών ύψους 3 εκατ. ευρώ μέχρι το τέλος του έτους για την ενημέρωση των Ελλήνων πολιτών εντός και εκτός συνόρων για τις δυνατότητες άσκησης του εκλογικού τους δικαιώματος στον τόπο κατοικίας τους.

Συγκεκριμένα, το έγγραφο αναφέρει πως εγκρίνεται «το πρόγραμμα επικοινωνιακής προβολής του υπουργείου Εσωτερικών που αφορά:

α) στον επικοινωνιακό σχεδιασμό-παραγωγή επικοινωνιακού και έντυπου υλικού της εκστρατείας ενημέρωσης των εκλογέων που βρίσκονται εκτός της ελληνικής επικράτειας για τη δυνατότητα άσκησης του εκλογικού τους δικαιώματος πλησίον του τόπου κατοικίας και

β) στις δράσεις και τις υπηρεσίες της καμπάνιας ενημέρωσης των εκλογέων που βρίσκονται εκτός της ελληνικής επικράτειας για τη δυνατότητα άσκησης του εκλογικού τους δικαιώματος πλησίον του τόπου κατοικίας, για το υπόλοιπο του έτους 2020, συνολικού ποσού ύψους τριών εκατομμυρίων ευρώ (3.000.000,00€)».

Για την καμπάνια ενημέρωσης των εντός συνόρων Ελλήνων προβλέπεται κονδύλι 300.000 ευρώ, ενώ τα υπόλοιπα 2,7 εκατ. ευρώ θα αξιοποιηθούν για την καμπάνια ενημέρωσης των απόδημων Ελλήνων.

Πηγή: eleftherostypos.gr

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα