1ος Καρναβαλικός Διαγωνισμός Γαλακτομπούρεκου

08.03.2021 / 12:33
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
galaktompoureko5-thumb-large

Τον 1ο Καρναβαλικό Διαγωνισμό Γαλακτομπούρεκου, διοργανώνουν φέτος η Κοινωφελής Επιχείρηση Πατρινό Καρναβάλι του Δήμου Πατρέων, ο ΣΚΕΑΝΑ και το Καρναβαλικό Κομιτάτο, στις 11 Μαρτίου 2021 και ώρα 10:30, στα παλαιά Σφαγεία.
Πρόκειται για μια εκδήλωση με έντονο καρναβαλικό χρώμα και παλμό όπου θα καθιερωθεί ως θεσμός σε ετήσια βάση, στα πλαίσια των καρναβαλικών εκδηλώσεων.
Λίγα λόγια για την δράση
15 καταστήματα εστίασης θα διαγωνιστούν στο παραδοσιακό γλυκό των ημερών, το γαλακτομπούρεκο. Η κριτική επιτροπή, η οποία θα απαρτίζεται από μέλη του Καρναβαλικού Οργανισμού και του Καρναβαλικού Κομιτάτου, μετά από γευσιγνωσία θα ψηφίσει για το καλύτερο γλυκό. Οι 3 πρώτες καλύτερες προσπάθειες θα τιμηθούν με βραβείο, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες θα τιμηθούν με έπαινο.
Παράλληλα με το καρναβαλικό χρώμα η εκδήλωση φέρει και κοινωνικό χαρακτήρα. Οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις θα προσφέρουν από 20 μερίδες φαγητού έκαστη, οι οποίες θα παραχωρηθούν ως δωρεά στον Δήμο Πατρέων και θα διανεμηθούν στην συνέχεια μέσω της Αντιδημάρχου Υγείας και Πρόνοιας κας Βίβιαν Σαμούρη σε συμπολίτες μας.
Σημαντικό είναι να αναφερθεί πως η εκδήλωση θα πληροί όλα τα πρωτόκολλα προστασίας κατά της πανδημίας COVID-19 και λόγω αυτού φέτος θα γίνει σε κλειστό κύκλο, χωρίς παρουσία κόσμου.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα