16ΧΡΟΝΟΣ: Ο συμμαθητής μου ανέβασε φωτογραφία με σεξιστικό περιεχόμενο παραπέμποντας…. στην μητέρα μου! Φέρει χτυπήματα από τον ξυλοδαρμό | dete

16ΧΡΟΝΟΣ: Ο συμμαθητής μου ανέβασε φωτογραφία με σεξιστικό περιεχόμενο παραπέμποντας.... στην μητέρα μου! Φέρει χτυπήματα από τον ξυλοδαρμό

Με διήμερη αποβολή τιμωρήθηκε ο μαθητής που φέρεται να χειροδίκησε εναντίον συμμαθητή του και να εμπνεύστηκε τη διαπόμπευσή του μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης με αποτέλεσμα ο 16χρονος να αποπειραθεί να δώσει τέλος στη ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο μαθητής οδηγήθηκε στη διεύθυνση του σχολείου η οποία αποφάσισε να το επιβάλει την ανώτατη τιμωρία που προβλέπεται σε τέτοιες περιπτώσεις.

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλουν οι γονείς του 16χρονου το παιδί, την Κυριακή προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή του πέφτοντας από την ταράτσα του σπιτιού του.

Ευτυχώς όμως το γάβγισμα του σκύλου της οικογένειας υποψίασε τους γονείς. Ο πατέρας του έτρεξε στην ταράτσα και αντίκρισε το παιδί του στην άκρη της ταράτσας να κοιτάει το κενό και να κλαίει.

Η μητέρα του 16χρονου, μίλησε για τον ξυλοδαρμό αλλά και την διαπόμπευση του γιού της, μέσω του διαδικτύου από τους συμμαθητές του. Μάλιστα χρησιμοποιήθηκε μία φωτογραφία που δείχνει μία γυναίκα με εσώρουχα, υποτίθεται η μάνα του 16χρονυο, με καθαρά σεξιστικό περιεχόμενο. Η φωτογραφία ανέβηκε στην ομάδα στο facebook που έχουν οι συμμαθητές του σχολείου. Η οικογένεια υπέβαλλε μήνυση ενώ το παιδί εξετάσθηκε και από ιατροδικαστή, καθώς φέρει χτυπήματα μετά τον ξυλοδαρμό.

 

Εμφανής η μελανιά από τα χτυπήματα του συμμαθητή του στο μπράτσο του 16χρονου

 

Από περίγελος στα social media, στα πρόθυρα της αυτοκτονίας

Ο Θ. έχει ανεβάσει στα social media και συγκεκριμένα σε σελίδα μέλη της οποίας είναι μαθητές του σχολείου, τη φωτογραφία μιας ηλικιωμένης γυναίκας με εσώρουχα η οποία λέει απευθυνόμενη σε κάποιον άνδρα: «Το θες ακόμη το καινούριο Kawasaki;» και την... επισήμανση: «Ο Τ. και η μάνα του».