GNTM: Κορμάρα και μητέρα δύο παιδιών – Γνωρίστε την Κατερίνα που… μπαίνει με φόρα στο ριάλιτι

06.10.2022 / 22:08
ka 33

 Μπορεί να είναι μόλις 27 ετών, αλλά είναι μητέρα δυο παιδιών. Η Κατερίνα αποφάσισε να κυνηγήσει το όνειρό της και έτσι δήλωσε συμμετοχή στον πέμπτο κύκλο του GNTM.

Αυτό το βήμα που έκανε αποδείχτηκε σωστό, μιας και μετά τις auditions, το εντυπωσιακό ID Catwalk και το απαιτητικό Bootcamp κατάφερε να πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο για το σπίτι του διαγωνισμού μόδας του Star.

Δίπλα σε όλη αυτή τη προσπάθεια που κάνει έχει τον σύζυγό της, ο οποίος εμφανίστηκε στις auditions και δήλωσε μπροστά στους κριτές πως είναι υπερήφανος για εκείνη.

Μετά την είσοδό της στο σπίτι η Κατερίνα είναι πανέτοιμη να διεκδικήσει το έπαθλο και φυσικά τον τίτλο του «Next Top Model». To «πάθος» της Κατερίνας με το modelling ξεκίνησε από όταν ήταν μαθήτρια Λυκείου, αλλά η ζωή τα έφερε έτσι ώστε να μην μπορέσει να ασχοληθεί νωρίτερα με αυτό που αγαπά.

Ποτέ όμως δεν είναι αργά και τώρα η Κατερίνα ζει το όνειρό της μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM 5. Άλλωστε motto της διαγωνιζόμενης είναι το: «If you can dream it you can do it», δηλαδή, «αν μπορείς να το ονειρευτείς, μπορείς και να το κάνεις».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα