«Πόλεμος» για τον Ρονάλντο: «Θέλω να φύγω» – «Δεν πας πουθενά»

26.07.2022 / 22:27
fa 59

Στον «αέρα» εξακολουθεί να βρίσκεται το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, παρότι οι δύο πλευρές συναντήθηκαν σήμερα στο προπονητικό κέντρο του αγγλικού συλλόγου.

Όπως αναφέρουν τα τελευταία δημοσιεύματα από το Νησί, η συνάντηση στο Κάρινγκτον δεν έδωσε καμία απολύτως λύση στο πρόβλημα που έχει προκύψει, με τις δύο πλευρές να στέκονται στα «θέλω» τους. Η Γιουνάιτεντ τόνισε για άλλη μια φορά στον Πορτογάλο και στον ατζέντη του, Ζόρζε Μέντες, πως δεν θέλει να τον παραχωρήσει.

Από την αλλη, η πλευρά του 37χρονου σούπερ σταρ στάθηκε για άλλη μια φορά στην επιθυμία του Ρονάλντο να αγωνιστεί σε μια ομάδα η οποία θα είναι στο Champions League της νέας σεζόν. Η συνάντηση ανάμεσα στη Γιουνάιτεντ και τον Ρονάλντο κράτησε για πολλές ώρες και μάλιστα το «παρών» έδωσαν και ο εκτελεστικός διευθυντής Ρίτσαρντ Άρνολντ, αλλά και ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Οι Άγγλοι προσθέτουν πως παρότι δεν προέκυψε κάποια σημαντική εξέλιξη από το πρώτο «τετ-α-τετ», δεν αποκλείεται να ξεκαθαρίσει συντομα το θέμα, καθώς τόσο η Γιουνάιτεντ, όσο και ο Ρονάλντο, επιθυμούν να βρουν μια λύση όσο πιο γρήγορα γίνεται…

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα