Πόλεμος εξωδίκων ανάμεσα σε Κώστα Τσουρό και Μαίρη Συνατσάκη

02.12.2021 / 23:47
ka 48

Πολεμος εξωδίκων έχει ξεσπάει ανάμεσα στον Κώστα Τσουρό και τη Μαίρη Συνατσάκη τις τελευταίες μέρες με αφορμή ένα instastory της παρουσιάστριας. Όλα ξεκίνησαν όταν η Μαίρη Συνατσάκη δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με το οποίο έκανε γνωστό ένα περιστατικό το οποίο της συνέβη στο δρόμο. Συγκεκριμένα, η Μαίρη Συνατσάκη, σε αυτό το βίντεο ανέφερε πως ενώ περπατούσε στο δρόμο κατάλαβε πως ένας άνδρας την μαγνητοσκοπούσε μια άλλη κοπέλα εν αγνοία της. Η παρουσιάστρια έσπευσε και του ζήτησε το λόγο αλλά και να της δείξει το κινητό της.

Το συγκεκριμένο απόσπασμα «έπαιξε» στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» με τον Κώστα Τσουρό να αναρωτιέται αν η Μαίρη Συνατσάκη είναι «αστυνομία κινητών τηλεφώνων». Η Μαίρη Συνατσάκη στην συνέχεια απάντησε σε όλα όσα είπε ο Κώστας Τσουρός με νέα σειρά instastories. Μετά την απάντηση της Μαίρης Συνατσάκη ξεκίνησαν τα εξώδικα.

Πρώτος εξώδικο έστειλε ο Κώστας Τσουρός και υπήρξε η άμεση απάντηση της Μαίρης Συνατσάκη

Όπως έκανε γνωστό η Μαίρη Συνατσάκη μέσα από μερικά stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η ίδια είχε πληροφορηθεί για το εξώδικο, πολύ πριν αναφερθεί σε αυτό η Ελεονώρα Μελέτη, όμως δεν ήθελε να δώσει άλλη έκταση. Αφού όμως το θέμα τους πήρε διαστάσεις αποφάσισε να δώσει και τη δική της εκδοχή μέσω του Instagram και μιας σειράς βίντεο.

Συγκεκριμένα, στα βίντεο που ανάρτησε, η Μαίρη Συνατσάκη λέει: «Ο Κώστας Τσουρός μου έστειλε ένα εξώδικο, στο οποίο μου έδινε 48 ώρες να βγω και να ζητήσω συγγνώμη δημόσια και να αποκαταστήσω την αλήθεια που διαστρέβλωσα, παρουσιάζοντας κομμένα υποτίθεται σημεία της εκπομπής, στα οποία εσκεμμένα απέκρυπτα το γεγονός ότι και εκείνος διαφωνεί με την πράξη της παραβιαστικής κινηματογράφησης της κοπέλας. Φυσικά και αυτό δεν ισχύει. Δεν έχω σβήσει ποτέ μου τα stories. Αυτά που σχολίαζα εγώ, έρχονται μετά το “αλλά” του Κώστα Τσουρού και είναι η κριτική που ασκεί σε εμένα. Άρα έχω κάθε δικαίωμα να έχω κάποιο επιχείρημα και να απαντήσω σχετικά με αυτό».

Γιατί δεν απάντησε άμεσα η Μαίρη Συνατσάκη

Στην συνέχεια, η Μαίρη Συνατσάκη εξήγησε πως αποφάσισε να κρατήσει διακριτική στάση, καθώς είδε την επίθεση που δεχόταν ο δημοσιογράφος μέσω των social media και δεν ήθελε η κατάσταση να γίνει χειρότερη. «Αποφάσισα να κρατήσω τη διακριτική νομική οδό και να μην μιλήσω δημόσια για αυτό. Ο βασικός λόγος που το έκανα ήταν γιατί θεώρησα πως εάν βγω και σας πω ότι έλαβα ένα εξώδικο από τον Κώστα Τσουρό και διάβαζα μία απολογία, με την έκταση που είχε πάρει το θέμα εκείνη τη στιγμή και παρά τη δεύτερη ανάρτησή μου που ξεκαθάριζα πως δεν πρόκειται για προσωπική κόντρα, επειδή έβλεπα και τον τρόπο που διαφωνούσαν μαζί του στα social media, θα χειροτέρευαν τα πράγματα, αν μιλούσα δημόσια», δήλωσε χαρακτηριστικά η Μαίρη Συνατσάκη.

«Αν έρθει η στιγμή που κάνω λάθος, θα ζητήσω συγγνώμη»

Τέλος, εξήγησε πως εκείνη και η δικηγόρος της έστειλαν επίσης εξώδικο στον δημοσιογράφο, απαντώντας του με τρία πολύ ισχυρά επιχειρήματα. «Αν έρθει η στιγμή που κάνω λάθος, θα ζητήσω συγγνώμη. Αυτή όμως, δεν είναι μία τέτοια στιγμή. Δεν χρωστάω συγγνώμη σε κανέναν», είπε στο «κλείσιμο» του βίντεο.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα