Ζενεβιέβ Μαζαρί: Έχω χάσει το 80% των μαλλιών μου, αυτά που βλέπεις δεν είναι δικά μου – ΒΙΝΤΕΟ

22.11.2021 / 14:58
mazari

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί αποφάσισε να μοιραστεί με το τηλεοπτικό κοινό το άγνωστο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, εξαιτίας του οποίου αποκάλυψε πως έχει χάσει το 80% των μαλλιών της. Όπως είπε στην Κατερίνα Καινούργιου:
«Το 80% των μαλλιών μου τo έχω χάσει, αυτά που βλέπεις δεν είναι δικά μου. Αφαίρεσα τον θυροειδή μου. Είχα πρόβλημα με το θυροειδή μου από πολύ πιτσιρίκι. Πειράχτηκε πάρα πολύ και ήξερα ότι κάποια στιγμή θα χρειαστεί να τον αφαιρέσω. Πριν ξεκινήσει η πανδημία, οι όζοι που είχα ήταν και πολλοί και ο ένας ήταν σε μέγεθος μπαλάκι γκολφ και είχαν αρχίσει να κινδυνεύουν και οι φωνητικές μου χορδές και ο φάρυγγάς μου. Παίζαμε κάποια στιγμή με ‘ζάρια’, μου είχε πει ο γιατρός μου ότι το να γίνει καρκίνος ήταν ένα χιλιοστό”, δήλωσε και εξήγησε πως μετά την αφαίρεση αντιμετώπισε αρκετές δυσκολίες, μερικές εξ αυτών η απώλεια των μαλλιών της και οι αλλεργίες.
Η Ζενεβιέβ Μαζαρί ρωτήθηκε για το πώς φαντάζεται τον εαυτό της μετά από δέκα χρόνια και δήλωσε χαρακτηριστικά: “Σε 10 χρόνια θα είμαι 56 ετών. Θα έχω καταφέρει να ζήσω 4 χρόνια παραπάνω απ’ ότι κατάφερε η μαμά μου να είναι σε αυτό τον πλανήτη. Αν τα καταφέρω θέλω να γεράσω. Αυτό θέλω. Θέλω να γεράσω, θέλω να δω τα παιδιά μου. Η μητέρα μου έφυγε από καρκίνο”.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα