Ο γιος του Μπελμοντό εξηγεί πώς η Ούρσουλα Αντρες κατέστρεψε τον γάμο των γονιών του – ΦΩΤΟ | dete

Ο γιος του Μπελμοντό εξηγεί πώς η Ούρσουλα Αντρες κατέστρεψε τον γάμο των γονιών του - ΦΩΤΟ

Στις 3 Ιανουαρίου το πρώτο κανάλι της γαλλικής τηλεόρασης θα παρουσιάσει ένα μεγάλο ντοκιμαντέρ για τη ζωή ενός από τους σημαντικότερους και διασημότερους ηθοποιούς του γαλλικού κινηματογράφου, του Ζαν-Πολ Μπελμοντό.

Την ιδέα για το ντοκιμαντέρ είχε ο γιος του πρώην γόη του γαλλικού σινεμά, ο Πολ Μπελμοντό, 52 ετών σήμερα, ο οποίος είναι οδηγός σε αγώνες ταχύτητας αυτοκινήτων.


Στο ντοκιμαντέρ ο Πολ Μπελμοντό μιλάει για τις αναρίθμητες γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή του πατέρα του, ο οποίος έπαιξε στον κινηματογράφο, αλλά και παντρεύτηκε μερικές από τις ωραιότερες γυναίκες στον κόσμο. Ο Γάλλος σταρ είναι σήμερα 82 ετών και ζει με την τελευταία του σύντροφο Barbara Gandolfi.


Ο γιος του στέκεται, ωστόσο, σε μια από τις γυναίκες στη ζωή του πατέρα του που διέλυσαν τον γάμο του. Οταν ο Μπελμοντό γνώρισε την Ούρσουλα Αντρες, στη δεκαετία του 1960, ήταν ήδη παντρεμένος με την Ελοντί Κονσταντέν, μητέρα του Πολ, η οποία ήταν χορεύτρια. «Το πάθος του πατέρα μου για την Ούρσουλα διέλυσε την οικογένειά μας, αλλά ήταν ένα σημαντικό επεισόδιο στη ζωή του», αφηγείται ο Πολ Μπελμοντό στο ντοκιμαντέρ.


Οταν γνωρίστηκαν οι δύο σταρ, η Ούρσουλα Αντρες ήταν ήδη διάσημο James Bond Girl -η περιβόητη σκηνή με το λευκό μπικίνι- και εκείνος είχε καθιερωθεί ως sex symbol στη Γαλλία. Η σχέση τους δεν ήταν εφήμερη, καθώς κράτησε από το 1966 έως το 1972, ενώ γύρισαν μαζί και μια ταινία. Ο έρωτάς τους ξεκίνησε αρχικά μυστικά, με τη συνενοχή της στενής τους φίλης Μπριζίτ Μπαρντό.


Ο γιος του Μπελμοντό, ωστόσο, μιλάει με πάθος για τις εμβληματικές ταινίες του πατέρα του και για τη σχέση του με τη διασημότητα. «Η εικόνα του πάντα σε κάνει να ονειρεύεσαι. Γρήγορα στη ζωή μου κατάλαβα ότι ο πατέρας μου ήταν μοναδικός», λέει.

Ο γιος Μπελμοντό με τη σύζυγό του Λουάνα και ο θρύλος Ζαν-Πολ Μπελμοντό το 2015: