Συνάντηση Γ. Καρβέλη με μέλη της Διοίκησης του Συλλόγου Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία

23.08.2021 / 11:26
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
20210823_094649

Τα  μέλη της Διοίκησης του Αχαϊκού Συλλόγου Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία (Α.Σ.Π.Π.Α.Μ.Α), συνάντησε το πρωί της Δευτέρας (23 Αυγούστου) στο γραφείο του, ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ κ. Γιάννης Καρβέλης.

Τα μέλη του Συλλόγου ευχαρίστησαν τον κ. Καρβέλη για την άμεση παρέμβαση της 6ης ΥΠΕ, ώστε να παραμείνουν ως έχουν, οι χώροι της Μονάδας Μεσογειακής Αναιμίας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, που είναι αποκλειστικά για την μετάγγιση των ασθενών με Μεσογειακή Αναιμία και μόνο, ενώ παράλληλα συζητήθηκε και το θέμα της κάλυψης των αναγκών σε αίμα. 

«Δίνω τεράστια σημασία στο θέμα της Αιμοδοσίας, όπως γνωρίζετε πολύ καλά», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Καρβέλης, ενημερώνοντας παράλληλα τους εκπροσώπους του Συλλόγου, ότι ήδη η 6η ΥΠΕ βρίσκεται στην αναζήτηση μόνιμης στέγης που θα φιλοξενήσει το Κέντρο Αίματος, το οποίο λειτουργεί μέχρι σήμερα, σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα στους χώρους του Επιμελητηρίου Αχαΐας (Ρήγα Φεραίου 58). Το συντονιστικό έργο του μόνιμου Κέντρου Αίματος θα αναλάβει η 6η ΥΠΕ, η οποία θα συνεχίσει παράλληλα, να διοργανώνει εθελοντικές αιμοδοσίες όπως κάνει με μεγάλη επιτυχία μέχρι σήμερα.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα