Άγριος ξυλοδαρμός του σωματοφύλακα του πολυεκατομμυριούχου Μπιλζέριαν στη Μύκονο

29.06.2021 / 22:21
ka 15

Meε ράμματα στο πίσω μέρος του κεφαλιού του αλλά και σημάδια στο πρόσωπο και στο υπόλοιπο σώμα του, ο σωματοφύλακας του «βασιλιά του Instagram», Νταν Μπιλζέριαν, Νίκος Αραβαντινός, που δέχθηκε άγρια επίθεση στη Μύκονο, συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Η επίθεση σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη, όταν ο σωματοφύλακας βρέθηκε περικυκλωμένος από μια ομάδα περίπου 30 Γαλλομαροκινών, που άρχισαν να του πετούν πέτρες και να τον χτυπούν με μανία.

«Ήταν άνανδρο τόσα άτομα εναντίον μου. Ναι είναι καλά όσοι ενδιαφέρθηκαν για εμένα, ξεπέρασα τον κίνδυνο, όλα τα άλλα θα έρθουν», σημειώνει ο ίδιος, σύμφωνα με τo Mega.

Η επίθεση σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη όταν ο Έλληνας σωματοφύλακας του Αμερικανού ειδοποιήθηκε να πάει στο ξενοδοχείο που είναι μέτοχος, στην παραλία Paradise επειδή μια ομάδα τουριστών είχε αρχίσει να παρεκτρέπεται. Όπως περιγράφει ο ίδιος στο Mega, όταν πλησίασε τους δράστες για να τους ζητήσει να φύγουν, εκείνοι άρχισαν να τον χτυπούν με μίσος μέχρι να καταρρεύσει. Μάλιστα οι δράστες φέρεται να σταμάτησαν να τον χτυπούν όταν φοβήθηκαν ότι μπορεί και να τον έχουν σκοτώσει.

«Δέχτηκε εντελώς απρόκλητα και αναίτια επίθεση από πολυπληθή ομάδα ατόμων, οι οποίοι εκ των μέσων που χρησιμοποίησαν για την επίθεση, δείχνουν ότι είχαν σκοπούς που είχαν να κάνουν με τη ζωή του εντολέα μου», αναφέρει ο δικηγόρος του.

«Του έχουν προκαλέσει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις αλλά και κατάγματα του κρανίου. Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση σε νοσοκομείο των Αθηνών» προσθέτει και υποστηρίζει ότι «Η επίθεση και ο ξυλοδαρμός δεν έχει σοβαρές αίτιες. Όταν 15 δέρνουν 1, νομίζω ότι δεν υπάρχει κάτι το οποίο έχει προηγηθεί».

Ο σωματοφύλακας μεταφέρθηκε ημιλιπόθυμος στο Κέντρο Υγείας του νησιού και από εκεί, λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων, σε νοσοκομείο της Αθήνας. Οι γιατροί κατάφεραν να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της υγείας του, ωστόσο σήμερα υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση.

Από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής ταυτοποιήθηκαν και συνελήφθησαν πέντε άτομα που το μεσημέρι οδηγήθηκαν ενώπιον του ανακριτή στη Σύρο.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα