ΚΕΣΑΠΙΔΗΣ: “Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι έδρας που πρέπει να κερδίσουμε” | dete

ΚΕΣΑΠΙΔΗΣ: "Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι έδρας που πρέπει να κερδίσουμε"

Ο προπονητής του Έσπερου/ΑΟΠΑ  αναφερόμενος στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό τόνισε «Για εμάς είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι. Έχουμε τρεις συνεχόμενες ήττες και θέλουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι ώστε να κάνουμε καλές γιορτές και να ανέβουμε στον βαθμολογικό πίνακα.

Παίζουμε με μια πολύ καλή και έμπειρη ομάδα που έπεσε πέρυσι από την Α1 εθνική κατηγορία, έχουμε προβλήματα στην  προετοιμασία μας, όλη την εβδομάδα, λόγω δυο τραυματισμών παικτών μας αλλά παίζουμε στην έδρα μας και είναι πολύ σημαντικό να κερδίσουμε το παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό.»

Ερωτηθείς ο προπονητής της Πατρινής ομάδας αν είναι παιχνίδι – τελικός απάντησε «Όχι, δεν έχουμε φτάσει να λέμε από τώρα ότι είναι τελικός. Είναι όμως ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι έδρας που πρέπει να κερδίσουμε. Αν το πάρουμε θα είμαστε καλά, αν το χάσουμε δεν τελειώνουμε, δεν χανόμαστε.»

Τι έφταιξε και ο Έσπερος/ΑΟΠΑ μετρά τρεις συνεχόμενες ήττες;

Ο Ανδρέας Κεσαπίδης τόνισε «Θεωρώ ότι μετά από ένα σερί τριών νικών, η ήττα στην παράταση στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη στο Ηράκλειο μας επηρέασε.Είχαμε δύσκολο πρόγραμμα στην συνέχεια αφού παίξαμε με δυο πολύ δυνατές ομάδες και έχουμε χάσει την αμυντική μας συγκέντρωση.

Πρέπει να βρούμε την διάθεση και την ενέργεια μας στην άμυνα και πάνω σε αυτή να χτίσουμε την επίθεση μας.»

Τέλος ερωτηθείς αν θα μπορούσε η ομάδα του να είχε κάνει περισσότερες νίκες στο πρωτάθλημα απάντησε «Εγώ σαν Ανδρέας Κεσαπίδης θα ήθελε η ομάδα να έχει 11 νίκες στα 11 παιχνίδια.

Η ομάδα φτιάχτηκε με στόχο να παραμείνει στην κατηγορία. Θέλουμε να παίζουμε σε κάθε παιχνίδι καλύτερο μπάσκετ και να παίξουν περισσότερο τα νεαρά παιδιά της ομάδας. Θεωρώ ότι είμαστε κοντά στον στόχο μας. Δεν είμαστε μέσα αλλά και ούτε μακριά από τον στόχο που έχουμε βάλει για το φετινό πρωτάθλημα.»