Η Ευγενία Σαμαρά βολτάρει στην Ορεινή Ναυπακτία με την Δέσποινα Βανδή

06.03.2021 / 15:02
κο 41

Συνεχίζονται στη Ναυπακτία τα γυρίσματα της εκπομπής «My Greece», που προβάλλεται στην τηλεόραση του mega. Το έως τώρα πρόγραμμα περιλάμβανε την ορεινή Ναυπακτία, ενώ σειρά παίρνει η πόλη της Ναυπάκτου για την Παρασκευή και το Σάββατο.

Η παρουσιάστριά της Δέσποινα Βανδή, συνοδεύεται από την ηθοποιό Ευγενία Σαμαρά, με τις δύο γυναίκες μάλιστα να μεταφέρουν εικόνες από την παραμονή τους στην περιοχή μέσω των προσωπικών τους λογαριασμών στο instagram.

Η εκπομπή κάνει ένα πολιτιστικό και γαστρονομικό οδοιπορικό σε όλη την Ελλάδα, για την ιστορία, τον πολιτισμό, τις γεύσεις και τους ανθρώπους της κάθε περιοχής.

Η Δέσποινα Βανδή προσκαλεί σε κάθε ταξίδι έναν αγαπημένο φίλο ο οποίος συνδέεται με τον τόπο κι έχει να μοιραστεί μαζί του αναπάντεχα και διασκεδαστικά περιστατικά και χαλαρές συζητήσεις. Μαζί θα επισκέπτονται τα σημαντικότερα μνημεία κάθε περιοχής, θα γνωρίζουν την ιστορία, θα ψάχνουν πληροφορίες για τον τρόπο που παρασκευάζονται τα τοπικά προϊόντα, θα συμμετέχουν στην καθημερινότητα των ντόπιων, θα συλλέγουν μαζί πρώτες ύλες.

 Ο καλύτερος επίλογος σε κάθε ταξίδι θα δίνεται… στο πιάτο. Η Δέσποινα Βανδή θα βάζει το μεράκι της σε κάθε συνταγή, θα πειραματίζεται με τις παραδοσιακές γεύσεις και θα προσφέρει στον καλεσμένο της την ευκαιρία να κρατήσει μια ξεχωριστή γευστική ανάμνηση από το ταξίδι τους. Και φυσικά η παρέα με γνήσιους, αυθεντικούς ανθρώπους θα αποτυπώνει με τον καλύτερο τρόπο την μοναδική «My Greece» εμπειρία.

Το «My Greece» γίνεται μια συναρπαστική περιήγηση γεμάτη εικόνες, χρώματα, γεύσεις και μυρωδιές από Ελλάδα. Η Δέσποινα Βανδή, έμπειρη «ξεναγός» στέλνει σε όλους μας την ίδια πρόσκληση… Ελάτε να ταξιδέψουμε στην Ελλάδα, μαζί!

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα