Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες συντήρησης και στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπάκτου

08.01.2021 / 20:27
γκο 12

Ο Δήμος Ναυπακτίας ενημερώνει με ανακοίνωση του ότι, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες συντήρησης στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους και του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπάκτου. Οι συγκεκριμένες εργασίες αφορούσαν, μεταξύ άλλων, ελαιοχρωματισμούς στο σύνολο των αιθουσών, αποκαταστάσεις φθαρμένων σημείων, καθαρισμούς εντός και εκτός του σχολικού κτηρίου, αλλά και του προαύλιου χώρου, καθώς και συντήρηση των κλιματιστικών. 

Σημειώνεται ότι, οι παρεμβάσεις μικρής κλίμακας, που ξεκίνησαν το προηγούμενο διάστημα, στα σχολικά κτήρια, συνεχίζονται, προκειμένου η πλειονότητα των μαθητών, επιστρέφοντας στις τάξεις με την άρση των περιοριστικών μέτρων, να βρεθεί σε ένα περιβάλλον ανανεωμένο και σαφώς βελτιωμένο, λειτουργικά και αισθητικά.

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Κοινωνικών Υποθέσεων, Ντίνος Τσουκαλάς δήλωσε σχετικά: «Σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών και τον Αντιδήμαρχο Ζαχαρία Χοχτούλα, συνεχίζουμε τις παρεμβάσεις μας στις σχολικές μονάδες του Δήμου μας.  Σειρά, αυτή τη φορά είχε το 3ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπάκτου, το οποίο παρουσίαζε σημαντικές φθορές σε διάφορα σημεία εντός και εκτός κτηρίου, ενώ τα κλιματιστικά επί σειρά ετών δεν είχαν συντηρηθεί.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τη Διευθύντρια του Σχολείου Μαρία Μαραγκού, τους δασκάλους, αλλά και το προσωπικό του Δήμου για τη συνεργασία και το αποτέλεσμα.  Όπως έχουμε ήδη επισημάνει αρκετές φορές, βασικός μας στόχος είναι να προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό περιβάλλον εκπαίδευσης στα παιδιά μας».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα