Παρασκευή, 16.04.2021, 12:25 πμ

100 μοριακά τεστ αλλά και “γρήγορα τεστ” στην Δυτική Αχαΐα –

02.11.2020 / 7:54
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
test-koronoios-eody-klimakia-ape

Τεστ κορωνοϊού ξεκινούν στη Δυτική Αχαΐα όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Δήμου η οποία έχει ως εξής και ως προς την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή.

“Το κεντρικό ζήτημα των ημερών είναι η διάδοση του κορονοϊού. Ένα δεύτερο αλλά εξίσου σημαντικό ζήτημα είναι η διάδοση ανακριβών πληροφοριών για την εξάπλωση του ιού.

Τις τελευταίες ώρες διακινούνται πληροφορίες για κρούσματα του κορονοϊού στην Αχαγιά και στο Δήμο μας. Πρόκειται για πληροφορίες που υπερβαίνουν τα επιβεβαιωμένα κρούσματα και προκαλούν ανησυχίες στους δημότες.

Η λογική μας λέει ότι καθώς αυξάνονται τα κρούσματα σε όλη τη χώρα, κατά πάσα πιθανότητα θα αυξηθούν και στο Δήμο μας. Απέναντι σε αυτό το επικείμενο πρόβλημα η απάντηση έχει να κάνει με την αυστηρή τήρηση των μέτρων που μας έχουν υποδεχθεί.

Στο μεταξύ την Τρίτη (2/11) θα πραγματοποιηθούν 100 μοριακά τεστ στην Αχαγιά ενώ στις αμέσως επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθούν πολλαπλάσια rapint-test σε όλη την έκταση του Δήμου. Η διενέργεια αυτών των ελέγχων θα μας επιτρέψει να έχουμε μια ακριβή πρώτη εικόνα της κατάσταση στο Δήμο με βάση την οποία θα υπάρξουν και οι επόμενες κινήσεις.

Ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τις αρμόδιες περιφερειακές και εθνικές υγειονομικές αρχές και θα ενημερώνει συνεχώς του δημότες για κάθε εξέλιξη που θα βασίζεται σε πραγματικά δεδομένα. Ταυτόχρονα είναι σε πλήρη ετοιμότητα για τη λήψη όλων των μέτρων που υπάγονται στις αρμοδιότητές του.

Τέλος, επειδή η κατάσταση είναι πράγματι κρίσιμη ο Δήμος προτρέπει και πάλι όλους τους δημότες σε αυστηρή τήρηση όλων των μέτρων”.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα