1ο Τριεθνές Τουρνουά Beach Volley – Greek Open Patras 2020: Στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία | dete

1ο Τριεθνές Τουρνουά Beach Volley - Greek Open Patras 2020: Στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο τριεθνές τουρνουά Beach Volley - Greek Open Patras 2020 που συνδιοργάνωσε η περιφέρεια δυτικής Ελλάδος και το Patras beach House στο στάδιο της Παναχαϊκής.
Υψηλού επιπέδου παιχνίδια, Έλληνες και ξένοι διεθνείς αθλητές σε συνδυασμό με υψηλές παροχές σε διαμονή και εγκαταστάσεις κράτησαν ζωντανή την Πάτρα στα παράκτια αθλήματα ένα χρόνο μετά τη διοργάνωση των Παράκτιων Μεσογειακών αγώνων 2019.
38 ομάδες από όλη την Ελλάδα & 2 από το εξωτερικό προσέφεραν πλούσιο θέαμα ενώ δεν είναι τυχαίο πως σε πολλά παιχνίδια μεταλλίων σε άνδρες και γυναίκες οι ομάδες ξανασυναντήθηκαν στην πρώτη φάση και μοιράστηκαν τις νίκες. Παιχνίδι του τουρνουά αδιαμφισβήτητα το βραδινό του Σαββάτου μεταξύ της εθνικής ομάδας της Αγγλίας Batraine/Bialokoz και των Αθηναίων Στάικος/Χανδρινός όπου το πρώτο σετ διήρκησε 55 λεπτά και έληξε 36-34 με τρομερές φασεις μέσα στην άμμο. Τρομερές ανατροπές στα παιχνίδια μεταλλίων με τις Μπάκα/ Σακκά στο παιχνίδι του Σαββάτου να ηττούνται με 0-2 σετ απο τις Κοκκινάκη/ Μολδοβανίδη και να ξανασυναντιούνται στον μεγάλο τελικό παίρνοντας την ρεβάνς με 2-1 σετ κατακτώντας έτσι το χρυσό μετάλλιο. Το ίδιο συνέβη και στο ταμπλό ανδρών με τους Κόλα/Ντάλα να ηττώνται στο πρώτο παιχνίδι του Σαββάτου από τους Άγγλους Batraine/Bialokoz και να παίρνουν την ρεβάνς με εντυπωσιακό τρόπο στον πρώτο ημιτελικό όπου επιβλήθηκαν σχετικά εύκολα με 2-0 σετ.
Αποτελέσματα τουρνουά Greek Open Patras 2020

Ανδρες

1)Κόλα/Ντάλας
2)Ντόντης/Καντιώτης
3)Batrane/Bialokoz (ENG)

Γυναίκες

1)Μπάκα/Σακκά
2)Κοκκινάκη/Μολδοβανίδη
3) Μυρίλλα/Kotnik (SLO)

To Patras Beach House θέλει να ευχαριστήσει ιδιαίτερα τον Περιφερειάρχη κύριο Φαρμάκη και τον αντιπεριφερειάρχη κύριο Χαράλαμπο Μπονάνο για την ουσιαστική υποστήριξη και πίστη στο project που τους παρουσιάσαμε παρά τις δυσκολίες της εποχής, την Παναχαϊκή γυμναστική ένωση για την φιλοξενία και την διαρκή υποστήριξη, την ΕΟΠΕ και την ΕΣΠΕΠ για την υποστήριξη και τους χορηγούς το