Όζι Όσμπορν: Το «Blizzard of Ozz» θα βγει ξανά στην κυκλοφορία μαζί με πολλά… καλούδια

20.09.2020 / 15:29
γκο-44-9

Μια εκτεταμένη επετειακή έκδοση του εμβληματικού του άλμπουμ, «Blizzard of Ozz», θα κυκλοφορήσει ο Όζι Όσμπορν. Για τους μεγάλους του θαυμαστές, η ώρα αυτή είναι κοντά, καθώς αυτό θα συμβεί την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου, με αφορμή τη συμπλήρωση 40 χρόνων από την πρώτη κυκλοφορία.

Η δισκογραφική αυτή δουλειά πρωτοκυκλοφόρησε στις 20 Σεπτεμβρίου 1980, και σηματοδότησε την πρώτη σόλο εμφάνιση του τοτέμ της «σκληρής» μουσικής, μετά την αποχώρησή του από τους Black Sabbath. Ήταν η απόδειξη ότι είχε πολλά ακόμη να δώσει στον χώρο του hard rock / metal, με το τραγούδι «Crazy Train» να γίνεται μια τεράστια επιτυχία.

Η νέα εκτεταμένη έκδοση θα κυκλοφορήσει στις πλατφόρμες streaming με πολλά κομμάτια μπόνους και επτά live ηχογραφήσεις, οι οποίες καταγράφηκαν κατά τη διάρκεια της περιοδείας Blizzard για την προώθηση του άλμπουμ.

Η επετειακή έκδοση θα περιλαμβάνει επίσης την ψηφιακή κυκλοφορία δύο αγαπημένων DVD του Όζι, το «Live at Budokan» και το «Live & Loud», το τελευταίο περιέχει εμφανίσεις από τα μέλη των Black Sabbath, Γκίζερ Μπάτλερ, Μπιλ Γουόρντ και φυσικά τον Τόνι Αϊόμι.

Για τους λάτρεις του Όζι, υπάρχει διαθέσιμη και μια σειρά από αναμνηστικά για τα 40 χρόνια του άλμπουμ, όπως παζλ, vintage μπλουζάκια, καρφίτσες και ένα σακάκι.

https://www.youtube.com/watch?v=WfhhbOqW1uY&feature=emb_logo

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα