Ψυχολόγος για Big Brother: Γιατί μπήκε αυτός ο παίκτης στο παιχνίδι;

07.09.2020 / 19:51
γκο-36-4

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε το σχόλιο του Αντώνη Αλεξανδρίδη περί βιασμού. Οι εξελίξεις με φόντο το «Big Brother» είναι καταιγιστικές με πολλούς χορηγούς να αποσύρουν τις χορηγίες τους από το παιχνίδι και τις ανακοινώσεις από τον πολιτικό κόσμο να πληθαίνουν.

Στην εκπομπή «Live News» του Mega, η μητέρα του Αντώνη Αλεξανδρίδη τόνισε πως είναι κλονισμένη. «Είμαι κλονισμένη, δεν ξέρω τι να πω. Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ. Ο Αντώνης δεν είναι έτσι, δεν έχει τέτοιες αρχές» ανέφερε η μητέρα του πρώην παίκτη.

Η ψυχολόγος Μάγδα Δασκαλάκη, σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή του Mega, το βράδυ της Δευτέρας είπε: «Συγκρατώ την σκέψη μου, συγκροτώ τον λόγο μου». Σύμφωνα με την κυρία Δασκαλάκη το ζήτημα δεν είναι αν ο εν λόγω κύριος αποχώρησε από το παιχνίδι, «το θέμα είναι γιατί μπήκε».

«Τι θα μπορούσε αυτός ο νεαρός να δώσει σε αυτό το πρόγραμμα; Μάλλον ξέφυγε από την παραγωγή και ο ίδιος ο χαρακτήρας. Το θέμα δεν είναι να βάζουμε σε αυτά τα θεάματα ανθρώπους που κι εμείς οι ίδιοι καθιστούμε καρικατούρες απλώς για να αγριέψουμε το θέαμα», ανέφερε.

Ξεκαθάρισε μάλιστα ότι δεν μιλά για τους παίκτες, αλλά στο πως θεωρούμε εμείς «ότι οι θεατές θα καθίσουν στον καναπέ τους κάθε βράδυ για να παρακολουθήσουν τις νοοτροπίες, την ηθική, την αισθητική κάποιων ανθρώπων που γνωρίζουν ότι γίνονται πρωταγωνιστές».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα