Χωρίς προβλήματα και πλημμύρες η Πάτρα – Αθανασόπουλος: «Είμαστε σε επιφυλακή»

18.09.2020 / 17:13
γκο-28-8

Σε επιφυλακή και σε επαγρύπνηση βρίσκονται όλοι οι υπάλληλοι της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου και των σχετικών υπηρεσιών στο πλαίσιο της αναμονής του κύματος της κακοκαιρίας, που σύμφωνα με τις προβλέψεις των ειδικών είναι να περάσει από την Πάτρα.

Αυτό υποστηρίζει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος και υπεύθυνος της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, Ανδρέας Αθανασόπουλος, τονίζοντας ότι μέχρι ώρας δεν υπάρχουν προβλήματα  και πλημμύρες από την κακοκαιρία κανένα σημείο της Πάτρας, πέρα από το Ρίο.

«Εκεί είχαμε το γνωστό πρόβλημα όπου η θάλασσα βγαίνει έξω στον δρόμο. Όμως ο Δήμος δεν μπορεί να παρέμβει καθώς δεν μπορεί να κάνει κάτι, ωστόσο, παρακολουθεί από κοντά την εξέλιξη του φαινομένου».

Κατά τα άλλα, σύμφωνα με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο δεν υπήρχαν (τουλάχιστον μέχρι το βράδυ της Παρασκευής) ειδοποιήσεις από τους κατοίκους διαφόρων περιοχών της Πάτρας για πλημμύρες δρόμων ή κοινόχρηστων χώρων.

«Είμαστε καλά προετοιμασμένοι για αυτό το κύμα κακοκαιρίας και σε θέση να παρέμβουμε εγκαίρως σε περίπτωση που χρειαστεί» καταλήγει ο κ. Αθανσόπουλος.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα