Χάρης Ρώμας – Καφέ της Χαράς: Τέλος με τη Σοφία Μουτίδου – «Το θεωρώ πρόκληση»

25.09.2020 / 10:40
Καταγραφη

«Είχε φύγει από τον δεύτερο κύκλο και δεν υπήρχε στον τρίτο» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Χάρης Ρώμας για τη Σοφία Μουτίδου στο «Καφέ της Χαράς»
Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης ο Χάρης Ρώμας, ο δημιουργός του «Καφέ της Χαράς» που αναμένεται να ξεκινήσει στον ΑΝΤ1 την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου στις 21:00.

Ο Χάρης Ρώμας δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο θέμα που έχει δημιουργηθεί με τη Σοφία Μουτίδου για την απουσία της από την επιστροφή του σίριαλ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Χάρης Ρώμας θέλησε να ξεκαθαρίσει το όλο σκηνικό με τη συμμετοχή της Σοφίας Μουτίδου στο «Καφέ της Χαράς»:

«Tην συμπαθώ πάρα πολύ και θα συνεχίσω να την συμπαθώ. Είναι εξαιρετική ηθοποιός και κάναμε μαζί, γιατί έβαλε το δικό της στοιχείο αλλά και εμείς μαζί γράψαμε με την Άννα, έναν φοβερό ρόλο που εκεί ξεκίνησε ουσιαστικά η καριέρα της Σοφία δυνατά. Η δασκάλα στο “Καφέ της Χαράς”. Δεν ήμασταν υποχρεωμένοι να την επαναφέρουμε. Είχε φύγει από τον δεύτερο κύκλο και δεν υπήρχε στον τρίτο. Το λέω γιατί τώρα κάποιοι θαυμαστές ή φίλοι της γράφουν “καφέ χωρίς τη δασκάλα δεν γίνεται”. Πώς δεν γίνεται… Γινόταν και τότε» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Χάρης Ρώμας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Με μεγάλη χαρά, όταν ξαναβρεθήκαμε, της είπα ότι θέλουμε να γράψουμε, της το εξήγησα, της το είπα και η ίδια μού εξήγησε ότι, εφόσον βρίσκεται σε μια καθημερινή εκπομπή, υπάρχουν αυτές οι δεσμεύσεις. Όταν θα πρέπει να φύγεις στη 1 από το γύρισμα και τελειώνεις στις 6, μπορεί αν έγιναν συζητήσει με την παραγωγή οικονομικές και πράγματι να ζήτησε λεφτά που δεν ήθελαν να της δώσουν, αλλά από τη στιγμή που μπαίνει το θέμα του ωραρίου που δεν θα φτιάξεις για έναν ηθοποιό όλο το πρόγραμμα των άλλων 19 βασικών ρόλων. Της εξηγώ ότι δεν υπάρχει λόγος να μπούμε στο επόμενο βήμα».

«Δεν την θυμάται αυτή την συζήτηση. Μπορεί να είναι και έτσι. Έτσι θα είναι για να το λέει, εγώ όμως της εξηγώ κάτι που μοιάζει πολύ λογικό. Ρε παιδί μου δεν γίνεται, εφόσον είναι έτσι τα πράγματα. Τώρα μου κάνει εντύπωση πως θέλεις, σε μια εποχή όπως αυτή που ζούμε, να βγάλεις προς τα έξω το πρόσωπο ενός καλλιτέχνη ή ανθρώπου που ζήτησε πολλά λεφτά και δεν της τα έδωσαν. Αυτό εγώ το θεωρώ πρόκληση. Γιατί να θέλεις να το κάνεις σημαία αυτό; Για να δηλώσεις πως εγώ πληρώνομαι πολύ; Μα σε αυτή την εποχή; Και αυτό είναι πραγματικά κάτι το οποίο νομίζω πως είναι πιο προσωπικό» πρόσθεσε με ειλικρίνεια ο Χάρης Ρώμας.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα