Φωτογραφία – ντοκουμέντο από την εκτέλεση του ζευγαριού στην Ζάκυνθο

04.09.2020 / 7:45
lithakia3-870x600-1

Μια φωτογραφία που δείχνει τους δράστες της εκτέλεσης του ζευγαριού στη Ζάκυνθο τον περασμένο Ιούνιο, ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Στη φωτογραφία που εξασφάλισε η ΕΡΤ, διακρίνονται οι δύο φερόμενοι ως εκτελεστές, να επιβαίνουν σε μηχανή και να φορούν λευκά κράνη και μαύρα ρούχα. Το φωτογραφικό ντοκουμέντο είναι λίγα δευτερόλεπτα μετά την εκτέλεση. Οι δράστες είχαν στήσει καρτέρι στην άκρη του δρόμου να εμφανιστεί το ζευγάρι που θα περνούσε από τον ίδιο δρόμο, για να πάει στο σπίτι του.

Όταν βρήκαν την ευκαιρία, πυροβόλησαν το ανδρόγυνο, το οποίο επίσης επέβαινε επίσης σε μηχανή με αποτέλεσμα από τους πυροβολισμούς να χάσει την ζωή της η 37χρονη γυναίκα.

Υπενθυμίζεται ότι ο 53χρονος οδηγός και σύζυγος της 37χρονης, σοβαρά τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Ο τραυματίας είναι γνωστός επιχειρηματίας που στο παρελθόν έχει απασχολήσει τις αρχές.

Ο συνεπιβάτης της μοτοσυκλέτας των εκτελεστών πυροβόλησε αλλεπάλληλες φορές εναντίον του ζευγαριού, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της η 37χρονη, η οποία έπεσε από την μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ο σύζυγός της, και ήταν ο στόχος των δολοφόνων.

Η μαφιόζικη δολοφονία σημειώθηκε μεσημβρινές ώρες στις 9 Ιουνίου, στην περιοχή του Αγίου Σώστη στη Λιθακιά Ζακύνθου.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ζακύνθου, εντόπισαν από κάμερες ασφαλείας την διαδρομή που ακολούθησαν μετά την δολοφονία και διαπίστωσαν πως διέφυγαν από το νησί με φουσκωτό από την παραλία Πόρτο Ζόρο.

Με το σκάφος πέρασαν απέναντι στην Κυλλήνη και οδικώς έφτασαν στην Αττική.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα οι εκτελεστές είναι Έλληνες και είχαν μεταβεί στη Ζάκυνθο τρεις ημέρες πριν το στυγερό έγκλημα.

Η μοτοσικλέτα και το πιστόλι της δολοφονίας δεν βρέθηκαν, από τους κάλυκες που βρέθηκαν στο πεδίο της εκτέλεσης διαπιστώθηκε πως το όπλο δεν είχε χρησιμοποιηθεί σε άλλες έκνομες ενέργειες.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα