Φωνή απόγνωσης από Αμβρόσιο σε Πατριάρχη και Αρχιερείς

20.10.2020 / 18:14
gko-11-2

Φωνή απόγνωσης προς τους πιστούς, ότι «ο Χριστός και η Εκκλησία διώκονται και ο εχθρός τώρα πλέον είναι εντός των τειχών», βγάζει ο μητροπολίτης πρώην Καλαβρύτων & Αιγιαλείας Αμβρόσιος.Σε νέο του άρθρο, αναφέρεται στην «νέα εποχή που κάποιοι επαγγέλλονται», επιμένοντας να μιλά για «δαιμονικής εμπνεύσεως κορονοϊό, από εχθρούς της πίστεως, που βάλθηκαν να διαλύσουν τον Χριστιανισμό και να κλείσουν τις εκκλησίες».


Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες, ο γηραιός ιεράρχης κατηγορεί τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο ότι «παραδόθηκε στο σχέδιο αμαχητί, το ίδιο η Αρχιεπισκοπή Αμερικής, αλλά και η Εκκλησία της Ελλάδος».
Αιτία, το ότι προσκαλούν τους Χριστιανούς να προσέρχονται στον ναό του Θεού με μειωμένη την πίστη τους, φορώντας μάσκα, αποδεικνύοντας ότι δεν εμπιστεύονται τον Θεό και ότι αυτός θα τους προφυλάξει από τον κορονοϊό.

«Οταν ο ιερεύς θα εκφωνήσει τη δέηση «υπέρ του αγίου Οίκου τούτου και των μετά πίστεως, ευλαβείας και φόβου Θεού εισιόντων εν αυτώ» δεν συμπεριλαμβάνονται οι «μασκαράδες» λέει ο κ. Αμβρόσιος.Ανεβάζοντας κι άλλο τους τόνους αποκαλεί τους Συνοδικούς Αρχιερείς «εγκληματίες και δολοφόνους της προς τον Θεόν πίστης των πειθαρχούντων στις εντολές τους για τη χρήση μάσκας, την τήρηση αποστάσεως 1,5 μέτρου, τη χρήση γαντιών και με έξωση, αν ο αριθμός προσερχομένων υπερβαίνει τους 100!

από το σημερινό έντυπο της “Π”

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα