Φορτούνης: Είπα στην οικογένειά μου πως φέτος θέλω να είναι η χρονιά μου

19.09.2020 / 19:47
<img src="https://dete.gr/wp-content/uploads/2020/10/γκο-31-11-850x460.jpg" title="ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ – ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ
(SUPER LEAGUE 2020-2021)" alt="ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ (SUPER LEAGUE 2020-2021)" loading="lazy" />

Ο Κώστας Φορτούνης επισήμανε στη NOVA:

«Καταρχήν να ξεκινάει η χρονιά με ένα γκολ είναι πολύ καλό. Πήραμε όμως τους 3 βαθμούς και αυτό έχει σημασία. Παίξαμε αυτό που μας ζήτησε ο προπονητής στο β’ μέρος. Κυριαρχήσαμε. Είχαμε πολλές φάσεις και καλή κυκλοφορία. Αυτό είναι που θέλουμε να κάνουμε. Υπάρχει χρόνος να προσαρμοστούν στο παιχνίδι που παίζαμε πέρυσι (τα νέα αποκτήματα). Να μπουν στο κλίμα και στο ποδόσφαιρο που θέλουμε να παίζουμε. Με τον χρόνο θα γινόμαστε καλύτεροι.

Την ώρα που μου έκανε τη πάσα τον άκουσα πίσω μου στη φάση του γκολ και ήξερα πως θα μου την δώσει. Είχαμε μία πολύ καλή συνεργασία. Ο Ραφίνια είναι πολύ καλός παίκτης. Τέτοιοι παίκτες μας ανεβάζουν επίπεδο.

Είμαστε το φαβορί με την Ομόνοια αλλά πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο. Παίζουμε το α’ ματς στο γήπεδό μας. Πρέπει να πάρουμε σκορ πρόκρισης.

Εγώ πέρασα ένα δύσκολο διάστημα πέρυσι με τον τραυματισμό μου. Κοιτάω να βοηθάω την ομάδα. Είπα στην οικογένειά μου ότι θέλω να είναι η χρονιά μου φέτος. Να είμαι πρωταγωνιστής στο γήπεδο. Να βοηθάω την ομάδα».

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Ολυμπιακού, Κώστας Φορτούνης, είπε on camera το τι υποσχέθηκε στην οικογένειά του για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα