Υπόθεση κοκαΐνης στο λιμάνι της Πάτρα: Κρατά κλειστό το στόμα του ο οδηγός

15.09.2020 / 16:51
gko-16-4

Bήμα-βήμα οι διοικητικές αρχές ακολουθούν τα ίχνη της «εταιρείας» ναρκωτικών που προσπάθησε να εξάγει 105 κιλά κοκαΐνης από το λιμάνι της Πάτρας πριν δύο βδομάδες.

Μέχρι στιγμής τα ίχνη «χάνονται» σε δαιδαλώδεις σκοτεινούς διαδρόμους «αφανών» εταιρειών με πλαστά διαβιβαστικά, δελτία αποστολής και τιμολόγια, γεγονός που δυσκολεύει τις έρευνες.

Ωστόσο, ένα πρώτο φως αχνοφέγγει αφού κατάφεραν οι λιμενικές αρχές ασφάλειες να εντοπίσουν τους τόπους σύστασης των «αόρατων» εταιρειών, που βρίσκονται πίσω από την απόπειρα εξαγωγής των 105 κιλών κοκαΐνης. Σύμφωνα, λοιπόν, με τις έρευνες το εύρος των δραστηριοτήτων τους ξεκινά από την Κροατία και τη Βουλγαρία εκτείνεται στην Ελλάδα.

Η άκρα μυστικότητα γύρω από τη διερεύνηση της υπόθεσης, με τη συνδρομή της Αμερικανικής Δίωξης Ναρκωτικών DEA, δεν βρίσκεται ακόμη σε φάση ωριμότητας, ώστε ν’ ανακοινωθεί κάτι νεότερο. Υπάρχει, πάντως, η συγκροτημένη αισιοδοξία ότι θα προσωποποιηθούν οι εταιρείες-μαϊμού και θα οδηγηθούν οι αρχές στους «εγκεφάλους» της πολύκροτης υπόθεσης.

Κάτι που θα είχε συμβεί αν ήταν πρόθυμος να συνεργασθεί ο 63χρονος οδηγός της νταλίκας. Ομως, φοβούμενος για την ζωή του προτιμά να κρατάει το στόμα του κλειστό. Ας σημειωθεί δε, ότι με ομόφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή προφυλακίσθηκε και έχει ήδη οδηγηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού.

Πηγή: Πελοπόννησος

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα