Το τελευταίο αντίο στον 27χρονο Παναγιώτη Πλεξίδα- ΦΩΤΟ

07.09.2020 / 8:29
kideia-plexidas-5

Σε κλίμα βαρύτατου πένθους  στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου Αγρινίου η κηδεία του 27χρονου Παναγιώτη Πλεξίδα. Ο άτυχος νέος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή χθες λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ενώ νωρίτερα συμμετείχε σε κατάσβεση φωτιάς στο Καινούργιο, όπου και είχε παρουσιάσει αδιαθεσία.

Στο πλευρό της οικογένεια του 27χρονου βρίσκονται συγγενείς και φίλοι της οικογένειας, στελέχη και μέλη της Πυροσβεστικής και πλήθος ανθρώπων του χώρου της Αριστεράς μιας και τόσο ο 27χρονος όσο και οι γονείς του δραστηριοποιούνταν έντονα σε πολιτικούς και κοινωνικούς αγώνες.

Στη νεκρώσιμη ακολουθία αποδίδουν τιμές η μπάντα και άγημα του Πυροσβεστικού Σώματος, ενώ στεφάνια έχουν αποστείλει ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, ο Διοικητής της ΠΥ Αγρινίου Στράτος Πετράκης, ο Βασίλης Παπαγεωργίου από την ΛΑΕ, ο διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αιτωλοακαρνανίας Χριστόφορος Μπόκας, ο υπαρχηγός Πυροσβεστικού Σώματος, η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ και συνάδελφοι του αδικοχαμένου 27χρονου από την ασφαλιστική εταιρία στην οποία εργάζονταν, καθώς και εθελοντές πυροσβέστες.

agriniopress.gr

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα