Το “στολίδι” της Πάτρας υποδέχεται τη “γιορτή” του κλασικού αθλητισμού!

07.08.2020 / 17:55
γκο 46

Το Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας ετοιμάζεται να υποδεχθεί για 5η συνεχόμενη χρονιά  το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου, τη μεγαλύτερη διοργάνωση του ΣΕΓΑΣ όπου αναμένεται να συμμετάσχουν τουλάχιστον 700 αθλητές στα διάφορα αγωνίσματα που είναι να γίνουν σε αυτές τις τέσσερις μέρες της αθλητικής εκδήλωσης.

Είναι μία εκδήλωση που χωρίζεται σε τρεις διοργανώσεις, στο Ανοικτό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου (8 με 9 Αυγούστου ), στο πανελλήνιο Κ-23 και στο πρωτάθλημα του δεκάθλου, όπου σύμφωνα με το ΣΕΓΑΣ θα τηρηθεί αυστηρά το πρωτόκολλο,  με τις κερκίδες να είναι χωρίς θεατές.

Έστω και κάτω από αυτές τις  ειδικές συνθήκες η διοργάνωση αυτή δεν θα μπορούσε να γίνει χωρίς τα τελευταία έργα που έγιναν στο Στάδιο από την δημοτική αρχή και την διοικούσα επιτροπή, αλλάζοντας το ταρτάν, ενώ σε έχει ολοκληρωθεί και το έργο της τοποθέτησης νέου φυσικού χλοοτάπητα στο κεντρικό γήπεδο.

Το μεγάλο έργο βέβαια που θα αλλάξει τα πάντα έπεται και είναι αυτό της ενεργειακής αναβάθμισης του Σταδίου. Πάντως, το Στάδιο είναι πλέον το στολίδι της Πάτρας που έχει ένα μεγάλο κύρος στον κλασικό αθλητισμό και όχι μόνο και είναι σε θέση να φιλοξενεί μεγάλες διοργανώσεις.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα