Το βίντεο με το κοριτσάκι στο Αντίρριο έφτασε στο Fox News, το BBC, το Ρόιτερ και το Channel 9

02.09.2020 / 4:37
3586901

Αν υπάρχει λίστα με τα πιο viral βίντεο στο youtube και τα social media σε παγκόσμιο επίπεδο, τότε σίγουρα το βίντεο που ανέβασε στο facebook o Πατρινός επιχειρηματίας Πέτρος Κριτσώνης, με το κοριτσάκι που παρέσυρε το ρεύμα πάνω στο φουσκωτό του, στο Αντίρριο, είναι μέσα στα δέκα πρώτα τουλάχιστον για τον μήνα που μας πέρασε.

Η είδηση με το παιδί που εντοπίστηκε από το λιμεναρχείο και διασώθηκε στα ανοικτά από πλοίο της γραμμής Ρίου – Αντιρρίου, όταν το παρέσυρε το ρεύμα από την παραλία του Αντιρρίου που κολυμπούσε εκεί μαζί με τον πατέρα του, έπαιξε σε όλη την Ελλάδα και στα μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια.

Το θέμα είναι ότι δεν έπαιξε μόνο εκεί αλλά και σε όλα τα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία ειδήσεων και τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης. Το κύριο υλικό της είδησης, τη στιγμή που το κοριτσάκι με το σωσίβιο φαινόταν στα ανοικτά και το εντόπισε ο πλοίαρχος του φέρι μποτ αρπάζοντας το και σώζοντας το στη συνέχεια, προερχόταν από το βίντεο του Πατρινού επιχειρηματία.

Από εκείνη τη στιγμή και μετά το τηλέφωνο του, αλλά και οι σελίδες που έχει στα social media δεν σταμάτησαν να δέχονται μηνύματα, ζητώντας του λεπτομέρειες για το ρεπορτάζ και την άδεια για να παιχθεί το υλικό.

Fox News, BBC, Associate Press, New York Post, New York Times, Ρόιτερ και Channel 9 στην Αυστραλία ήταν μόνο λίγα από τα διεθνή μέσα που προσπάθησαν να επικοινωνήσουν μαζί του για το όλο θέμα.

Κάποια από αυτά μάλιστα του ζήτησαν να μιλήσει και ζωντανά, κάτι που ο Πατρινός επιχειρηματίας ευγενικά αρνήθηκε. Το βίντεο έφτασε να δεχθεί εκατοντάδες χιλιάδες χτυπήματα και είναι σίγουρα ένα από τα πρώτα στα views του περασμένου μήνα, πάντα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Και όλα αυτά πώς έγιναν; Ο Πέτρος Κριτσώνης πήγαινε στο Αντίρριο με το φέρι μποτ για να πάρει τα παιδιά του που είχαν πάει για διακοπές στο Μεσολόγγι και στη συνέχεια θα έπαιρνε απευθείας το αμέσως ερχόμενο πλοίο για να επιστρέψει στο Ρίο.

Ξαφνικά και ενώ το φέρι ήταν έτοιμο σχεδόν να αγκυροβολήσει στην προβλήτα του Αντιρρίου το πλοίο άλλαξε πλεύση. Τα υπόλοιπα είναι γνωστά. Είναι όταν αντί να κυνηγάς εσύ την είδηση, σε κυνηγάει αυτή…

 

https://youtu.be/NJdCzOIpCKw

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα