Τι καταλογίζει ο Θρασύβουλος Μαυρομμάτης στη ΔΕΕΠ ΝΔ: «Τραγική πολιτική ανυπαρξία»

10.10.2020 / 11:03
μαυρομματησ

Εξ οικείων πάνε κι έρχονται τα βέλη κατά της ΔΕΕΠ Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας. Αυτή τη φορά, από τον πρώην πρόεδρο της ΝΟΔΕ Θρασύβουλο Μαυρομμάτη.

Σε μια οργίλη ανάρτησή του στο facebook, που δεν αφήνει περιθώρια παρερμηνειών, δεν έκρυψε την αγανάκτηση του για την πρωτοφανή αδράνεια της ΔΕΕΠ. αναφέροντας  χαρακτηριστικά:      

«“ΜΗ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΤΑΡΑΤΤΕ” λέει μια αρχαία ρήση και αυτές οι πέντε λέξεις κλείνουν σήμερα ολόκληρο το μεγαλείο της τραγικής πολιτικής ανυπαρξίας της νομαρχιακής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στην Πάτρα και την Αχαΐα…

και συμβολικά επετειακή στην γενέθλιο ημέρα της 4ης Οκτωβρίου η παρέμβασή μου, υπό το συναισθηματικό και ιστορικό βάρος μια περήφανης παραταξιακής διαδρομής, γεμάτης με αγώνες, με λάθη και με κάποιες αρετές ίσως….

δύο λέξεις μόνον φτάνουν εδώ που φτάσαμε,

ΤΕΛΟΣ ΧΡΌΝΟΥ…!!!»

Οι βολές του Θρασύβουλου Μαυρομμάτη έρχονται να προστεθούν στις έντονες επικρίσεις που διατυπώνονται από αρκετά «γαλάζια» στελέχη και μέλη για την παρακμή στην οποία έχει περιέλθει η οργάνωση του κυβερνώντος κόμματος, με κύρια ευθύνη του προέδρου της Ανδρέα Μαζαράκη.

Επικριτικοί είναι αρκετοί και για την ανακοίνωση της ΔΕΕΠ  για τα 46 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας, επισημαίνοντας ότι έλαμψε από αυτήν, δια της απουσίας της, η επιβεβλημένη αναφορά στον Κωνσταντίνο Καραμανλή.

Η συνεδρίαση στην καφετέρια

και τα κομμένα τηλέφωνα

Την επιτομή της παρακμής που διέρχεται η ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας, συνιστά το γεγονός ότι η τελευταία συνεδρίασή της πραγματοποιήθηκε σε… καφετέρια και προσήλθαν σ’ αυτήν μόλις δύο αιρετά μέλη!

Την ίδια ώρα, τα τηλέφωνα στα γραφεία παραμένουν κομμένα, λόγω ανεξόφλητων λογαριασμών. Όσο για το ρεύμα, είναι αν μη τι άλλο εντυπωσιακό ότι είναι  στο όνομα πασίγνωστου Πατρινού, στενό συγγενικό πρόσωπο του οποίου διατηρούσε εκεί στο παρελθόν επιχείρηση!

Προφανώς, κατά την ενοικίαση του συγκεκριμένου διαμερίσματος από την οργάνωση του κυβερνώντος κόμματος δεν έγινε η συνήθης αλλαγή των στοιχείων. Ούτε αυτό, το αυτονόητο, δεν φρόντισε να κάνει ο πρόεδρος της, ο οποίος ευθύνεται βέβαια και για το κόψιμο των τηλεφώνων.     

εφ. Κόσμος

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα