Την παρέμβαση της Περιφέρειας και του Δήμου Δυτ. Αχαΐας για τον Προαστιακό ζητά ο Σύλλογος Αλισσαίων

13.10.2020 / 5:06
tsvarmiqnl5f84802d3fdff

Με επιστολή του απευθύνεται στον πρόεδρο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, Φίλιππο Τσαλίδη ο πρόεδρος του συλλόγου Αλισσίων Δημήτρης Μπαρμπούνης. Όπως αναφέρει στο κείμενο που κοινοποιεί και προς τον Περιφερειάρχη Δυτ. Ελλάδος Νεκτάριο Φαρμάκη και τον Δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας Σπύρο Μυλωνά, εδώ και 2 χρόνια περιμένουμε τον περιβόητο προαστιακό να έρθει στην Δυτική Αχαΐα, Αλισσό και Κάτω Αχαΐα.

Δυστυχώς παρότι τα έργα που έγιναν και δαπανήθηκαν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ παρότι τις βαρυσήμαντες  ανακοινώσεις, τις φιέστες εγκαινίων τίποτα κύριε πρόεδρε της ΤΡΑΙΝΟΣΕ δεν είδαμε πλην δύο δρομολογίων που ξεκίνησαν να έρχονται στον Αλισσό και Κάτω Αχαΐα αλλά σταμάτησαν λόγω κορωνοϊού.

Μετά από την επανέναρξη των δρομολογίων έχει εξαιρεθεί η στάση του Αλισσού και Κάτω Αχαΐας με πρόσχημα την ταχύτητα του συρμού που εμποδίζει όπως ισχυρίζεστε, χρονικά με την γραμμή του Ρίου. Ακόμα ισχυρίζεστε ότι υπάρχει εισαγγελική διάταξη λόγω δυστυχήματος στην δεκαετία του 1980.

Όμως κύριοι από τότε μέχρι τώρα έχουν δαπανηθεί εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για τον εκσυγχρονισμό της σιδηροδρομικής γραμμής και κυρίως την ηλεκτρονική φύλαξη των διαβάσεων, αναφέρει ο κ. Μπαρμπούνης και συνεχίζει λέγοντας: «επομένως δεν υφίσταται ο λόγος αυτής της εισαγγελικής παραγγελίας να ανακληθεί η διάταξη γιατί έχει εκσυγχρονιστεί το δίκτυο και δεν υπάρχουν οι αιτιάσεις αυτής της διάταξης αν θέλετε βέβαια πραγματικά να έρθει ο Προαστιακός στην Δυτική Αχαΐα  στον τόπο που πολλές φορές έχουμε νιώσει πολίτες δεύτερης κατηγορίας.

Κύριε Δήμαρχε, κύριε Περιφερειάρχα  να παρέμβετε δυναμικά και έντονα ώστε οι κάτοικοι Αλισσού και της πρωτεύουσας του Δήμου να μην νιώθουν πολίτες δεύτερης κατηγορίας».

Την παρέμβαση της Περιφέρειας και του Δήμου Δυτ. Αχαΐας για τον Προαστιακό ζητά ο Σύλλογος Αλισσαίων 3
Την παρέμβαση της Περιφέρειας και του Δήμου Δυτ. Αχαΐας για τον Προαστιακό ζητά ο Σύλλογος Αλισσαίων 4

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα