Τατιάνα Στεφανίδου: Η εντυπωσιακή της βουτιά στα καταγάλανα νερά των Παξών- BINTEO

15.08.2020 / 5:17
tatistefanidou_1-1200x699

Μετά από μια σύντομη απόδραση στην πανέμορφη Πάρο, η Τατιάνα Στεφανίδου επέστρεψε με την οικογένειά της στο Ιόνιο Πέλαγος. Η γνωστή παρουσιάστρια απολαμβάνει στο έπακρο το φετινό καλοκαίρι, πάντα με προσοχή και ακολουθώντας πιστά τα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό. Τι και αν όλοι να ζούμε περίεργες στιγμές, με λίγη παραπάνω προσοχή, μπορούμε να απολαύσουμε τις διακοπές μας στα ελληνικά νησιά και τις βουτιές μας στις καταγάλανες θάλασσες, πάντα κρατώντας αποστάσεις!

Η Τατιάνα μαζί με τον σύζυγό της Νίκο Ευαγγελάτο και τα παιδιά τους ζουν ένα υπέροχο καλοκαίρι, ενώ η αγαπημένη παρουσιάστρια σχεδόν καθημερινά μοιράζεται όμορφες στιγμές από τις οικογενειακές τους διακοπές. Το μεσημέρι της Παρασκευής, μάλιστα, η ίδια δημοσίευσε ένα άκρως εντυπωσιακό βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου κάνει βουτιά από το σκάφος, πέφτοντας στα κρυστάλλινα νερά των Παξών.

«Από τους Παξούς με αγάπη!» σχολίασε η Τατιάνα Στεφανίδου στη λεζάντα της ανάρτησης. Όπως ήταν επόμενο, κάτω από το βίντεο δέχτηκε δεκάδες θετικά σχόλια για την εντυπωσιακή της βουτιά!

Βέβαια δεν ήταν λίγοι εκείνοι που ζήτησαν από την παρουσιάστρια να κάνει βουτιά και με το κεφάλι! Η Τατιάνα Στεφανίδου δεν τους χάλασε το χατίρι και λίγο αργότερα δημοσίευσε ακόμη ένα βίντεο με τις βουτιές της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Και γι αυτούς που ζήτησαν βουτιά με το κεφάλι. Αφιερωμένη!» έγραψε η Τατιάνα στα social media.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα